Triumph Bonneville e benzettim ben biraz çok güzel olmuş ama
Pek satmaz gibime geldi
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Çok güzel motor,
Param olsa hiç düşünmeyeceğim bir model olmuş, klasik stil, deri bot , eskitilmiş bir deri ceket , fuları da bağladın mı değme gitsin ne gidilir bununla...
Aynen, bende Moto GUZZİ başlattı bunu diycektim. Retro hareketler bunlar... Severim böyle şeyleri, herzaman geçmişte güzel bişeyler vardır ortaya çıkartılacak...
Türkiyede satılıyor olmasına şaşırdım, ancak fiyat için ne diyorsunuz??
#sürenadam
Kawasaki 750 H2'yi de andırıyor. Garajda bulundurulması gereken bir model daha...
www.motorumla.net
Bance son derece güzel bir motosiklet...tam bir classic.Satacağına da eminim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Tam cafe racer yapmaya hazir sorunsuz bir motor isteyenler icin. Bence guzel.
bu da videolari
http://www.youtube.com/watch?v=cm9LU...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=oM49-...eature=related
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
@zeda3000 vidyolar harikaymış teşekkürler.
Tasarım olarak Kz 900 modeli de çok başarılı.Keşke o da üretilse.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...en-guzeli.html
Kawasaki'yi Türkiye'ye bu kadar çok model getirttiği için tebrik ediyorum. Diğerleri örnek alsınlar.
tam bir retro anca hastası alır fantazi yapar bence çok şık
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
tip olarak gerçekten hoş bir motosiklet,bu model bu tipte ülkemizde satılan ilk model mi?daha önce hiç bu tarz bir motosiklet gözüme çarpmadı
çok güzel motor yapmışlar ama fiyatıda bi o kadar pahalı bunu alan arkadaşlar koleksiyon yapmak için alır herhalde
konu eskimiş ancak uzun süredir ilk kez siteye giriş yaptığımdan kawsaki nin bu çok özel motoruyla ilgili bir kaç şey yazmak istedim.türkiye'de japon,alman,italyan ve muadili bir motor alacaksanız ucuzu var mı ki?diğerlerinin fiyatıyla mukayese ederseniz gayet makul bir fiyat.ama türkiye de motorlar pahalı olduğu için bu da pahalı doğal olarak.sonuçta 800 cc 70 hp bir japon alacaksınız.ne bekliyorsunuz ki.sayısız krom ve metal parça ve ince ve mükemmel işçilik.eminim bu motorun üretim maliyeti 600 lük bir ss ten,aynı fiyat aralığındaki bir orta sınıf endurodan daha fazladır.bana göre pahalı,lafı çok anlamlı olmuyor.tıpkı hepimize bir kez belki şu laf söylenmiştir.o paraya araba alınırdı gibi.ilgimizi çekmeyen bir model bize göre hep pahalıdır.başkası içinse paha biçilmez olabilir.kawasaki bence harika bir iş çıkarmış.muadili sayılabilecek trıumph bonneville den çok daha ucuz ayrıca.amaç keyifse kullanımı çok rahat keyifi bir motora benziyor.amaç albeni ise bence bu motor heybetli bir crouiser dan, ss ten çok daha dikkat çeker.benim düşüncem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)