Amanıın yaşlar başlar ortaya dökülüyor
Ben bu konuyu görmedim arkadaşlar
halis abinin kafada saç varmı daha ? :D:D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
heheh, güzel konu yaş 28, 7 senelik bi maceram var, hepinizi delerim
Bende ihtiyaçtan dolayı bi arabamı satarken, mecburen bi gsxr 750 ile takas ettiğimde ilk motorumun sahibi olmuşum meğer. Satmak maksatlı takasta aldığımız motorun üzerine bir kez binince o gün bu gün motorcuyum
GKN MOTORS
12 yaşında kırıkhan'daydım. Kırıkhanda olup da puch veya moblyett kullanmamak olur mu hiç.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
bende varım yaş 41.amcam motosikletli postacıydı.11 yaşındaydım amcamın motoru kaçırdım birgün.kocaman dehşet bişey ceze derlerdi eskiler bilir.amcam arasıra bizi okula bırakırdı.onu seyrederken bütün teknigi kapmışım çalıştırmayı, gazı ,freni, devriyajı, vitesi falan aklımca tabii.bisiklet cambazlıgı yaptıgımızdan bize daha basit görünüyor.ama ufak bir sorunumuz var amca oglu ve ben toplasan 90 kg yokuz motor 170 kg.birimiz sagdan birimiz soldan tutup ite kaka yola çıkardık ama üstüne binemiyoruz.neyse bir gaz tenekesi bulup çıktım ben üstüne amca oglunuda attım arkaya.düştük yola.acayip keyifliydi.3-5 korku dolu anlardan sonra bitaraflarımız rahat durmamaya başladı başladım şov yapmaya .neyse işn en kötü tarafına geliyorum zaman da 12 eylül ihtilalinden 15 gün sonra falan.kırsal kesimdeyim sagcısı,solcusu bol olan bir yer.meshur bir viraj vardı bizim yolda iç içe 2 viraj tam çıkışında jandarma yolda barikat kurmuş arama yapıyor.jandarma bize dur çekti o anki panigi bir hayal edin birde nasıl duracam dursam ayakları yere koymadan devrilecegiz. bunları düşünürken barikatı delip geçtikmi biz jandarma arkamızdan ateşe başlayacaktı ki yolun kenarındaki bögürtlen çalılarına kafadan girdim.amca oglu ve ben rodeo daki kovboylar gibi 10 metre havada uctuk.neyse jandarma bizi çıkarttı çalılardan ama artık yedigimiz dayagı siz hesabedin.üstüne birde evde amcamla babam daldı ama asla vazgeçmedik.o motoru belki 10 kez daha kaçırdık.konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim anılarım canlandı yav. bu arada bayagıda yaşlanmışız be
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Yok yok savaş aga sen doğru gelmişin ama burası dışarda motosiklet kullananların sınıfı, sen yan sınıfa ya "cafe class"a ya da "otopark sınıfına" geç
Tamam tamam sen otoparka geç. Çürütcen be aga 2 tane mis gibi matoru
Vala ben de orta 3'te 2 teker bir çatı bir de motor peco ile başladım.istanbula taşındık motorumun bobini bozuktu, öylece bırakıp geldim Hatay-Dörtyol'da, orada Aynur Usta vardı, onun dükkanından alnmıştım, yine orada kaldı. Şimdi 34 yaşındayım. Bakalım nereye kadar kullanmayı sürdürcez!
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
yas 20 14 yasında basladı motor askı puch la basladı mobililet .scutur 150 cbr dewam ....yükselmeye dewam...
Rolanti Sesi Biraz Garip Olabilir Ama Hızlanmaya Başladığında Tüylerin Diken Diken Olur
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Yaş 42,ilk motor deneyimi araklanan mahalle bakkalının tahta ekmek kasalı mobileti (10 yaşında),sonrası malum
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Şu işin içine bisikletide katalım yahu ben 28 deyim ama daha on yıllık bir mazi var motorun ama bisiklet bayakı zordu ya düşe kalka yol eyledim her yeri zamanında
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
"34 yaşındayım 22 senedir motorsiklet kullanıyorum varmı benim gibi"
Abi senin gibi 34 yaşında 22 senedir motosiklet kullanıpta şu an motosikleti olmayan yok sanırım
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
şöyle kenara çekilin bakalım yaş 54 11 yaşından beri bu virüsle mücadeledeyim artık bütün aileme bulaştırdım komşularada
11 yaşında bir bayram harçlıkları ile bir mobilet kiraladım ve benzini bitinceye kadar gidebildiğimce giitim sonra saglıkcının 3 viteslisini çalmaya başladım adam en sonunda babama ya buna bir motor al başımı derde sokacak diiiiiyince ufak bir makina almışlardı 2 sene öncesine kadar yaz kış binerdim şimdi kışın sadece kuru havalarda biniyorum bu güne kadar bir sürü makinam oldu hala devam bakalım nereye kadar
Uzunluğu önemli ama asıl olan işlevi... Yani kaç bin kilometrelik motorcuyuz ...Hem yıl hemde km. yazılsa daha güzel olur
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)