34 yaşındayım 22 senedir motorsiklet kullanıyorum varmı benim gibi uzun kullanan..
Reklamlar
-
12 yaşımda motosiklet kullanmaya başladıım ister bana inın ister inanmayın....
evimizin arkası boş bir araziydi mobileti cüzzi bir fiyata tur attıryolardı arkadaşım la gittim. ve kullandım ha diyeceksinizki kullana bildinmi ilk binişte sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi sürdüm adam bile şaşırmıştı.. ve ogün bugündür zerre motosiklet sevgisini yitirmedim şu an motorum yok ama..çoğunuzdanda daha bağlıyımdır motora benim gibi olan varmı aranızda..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
-
Eee bizde 40 yaşındayız.... 10 yaşımızda başladık mobiletle....
Mahallede Yoğurtçunun 3 tekerli mobiletini kaçırmakla başladı herşey....
Aralıksız devam.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
aynen dostum
30 yaşındayım
bebekken artçılıkla başladım ilk okul 5. sınıfta pederin arkadamda artçı olmasından güç alarak mopet sürmeye başladım. orta okul 1. sınıfta kendim sürmeye başladım 1992 den beri motor üstündeyim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
helal be size türkiyenin sizlere ihtiyacı var..
-
-
sametagir adlı üyeden alıntı
evet var...
ben de 36 yaşındayım..rahmetli babamın artçılığından sonra 13-14 yaşlarımdan beri motosiklet tepesindeyim..
600 lükle başladım , 1 ay sonra 1000 lik aldım...
deeeermişiiiim
o zamanlar puch maxi ile başladım ve 2.motorum yine puch idi..monza 2 vitesli olandan..sonra artık saymayı bıraktım..sayamadım...
ama bir hayalim var...GOLDWİNG....aahhhh ulan ahhh
Şaka bir yanada,
Ben cidden 600cc ile basladim samet abi.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
-
Babam da bir zamanlar tutkulu bir motosiklet sürücüsüydü....pek iyi hatırlamasamda 8-9 yaşlarındaydım Horex'e bindiğimde...artçı değil öncüydüm...16 yasımda ilk 50cc Mofa alındı ve ogün bugündür Motosiklet hastasıyım.İnşallah daha uzun yıllar sürer bu tutku.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
var var bağımlı çok burda hatta 50 milyon dolarlık uçaktan inip hemen MZ in üzerine atıyorum kendimi ama eminim bizden çok daha meraklı arkadaşlar vardır sitede yaşda geldi kırklara artık
-
22 Aralık 2010, 10:44
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
22 Aralık 2010, 11:21
Var tabi olmazmı yaş 35 , aktif olarak 17 sene oldu
Felon dostum bende benzer durumdayım ama hani Nasrettin hocanın bir lafı var.
"eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar"
Hani biz ettik iyi etmedik siz bari yapmayın .Birde biz başlarken motosiklet bilinci yoktu. Hatta kasktan başka koruma yoktu. mz den jawa dan başka da motor yoktu neredeyse.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
22 Aralık 2010, 11:32
Evet MT +35 grubu kuruyoruz beyler, bayanlar. yaş 37,5 .. 5 yıldır motor sürüyorum
Başka kim var olgunlardan
-
22 Aralık 2010, 11:41
41 yaş. 23 yıldır devam.saygılarımla
-
22 Aralık 2010, 11:45
pardon ben yanlış gelmişim
burası ana sınıfı galiba.
-
22 Aralık 2010, 12:03
savaskayan adlı üyeden alıntı
Yok abi seni başkan yapacağız.
-
22 Aralık 2010, 12:07
Oda bir şey mi hocam ben 34 yaşındayım ve 35 yıldır motor üstündeyim,
Anne karnında başladık seyahate yani, dededen başlayarak aile boyu motorculuk genlere işlemiş, 3 yaşında iken benim ve kuzenin dedemin motorunda heybede seyahat etmişliğimide var.
Haa ilk motorsiklete biniş ise 7 yaşında, babamın puch maxi motorsikletini çalışır halde iken kaçırmıştım. Çünkü çalıştıracak kadar gücüm bile yoktu. Hatta motorun selesine değil ortasına oturarak sürüyordum )
Hocam yalnız sizin ki tam karasevda olmuş hiç motorunuz mu olmadı, şu an mı yok sadece....
-
22 Aralık 2010, 12:07
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaş 43 bitti 44 gün aldım ilk mobiletle başladım çok seneler geçti artık saymıyorum ama kendi malım olarak ilk motorum 125 honda ilk hüriyet ithal etmişti o zamanlar sonra 80 dt yamaha kulandım ondan sonra aktı gitti yıllar sonrasını saymadım zaten onlarıda İLK göz agrılarım diye hatırlıyorum...
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
22 Aralık 2010, 12:09
esass duruş !
çayda dem motorda kıdem demişler savaş abi burda
-
22 Aralık 2010, 12:38
kurubuz adlı üyeden alıntı
Yok abi seni başkan yapacağız.
DNGe adlı üyeden alıntı
esass duruş !
çayda dem motorda kıdem demişler savaş abi burda
Geçiniz bu işleri efendim,
bana bakıp moraliniz düzelecek,kendinizi daha genç hissedeceksiniz
di mi?
Daha Necatik var ,Hele hele Reşat Abi var ki eli öpülesi efsane ustamızdır.
-
22 Aralık 2010, 13:01
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçiniz bu işleri efendim,
bana bakıp moraliniz düzelecek,kendinizi daha genç hissedeceksiniz
di mi?
Daha Necatik var ,Hele hele Reşat Abi var ki eli öpülesi efsane ustamızdır.
EEEEEVVVVVVVVVVEEEEEEEEETTTTTTTTTT 2 YAŞTA OLSA ÖYLE
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)