>>>>>>>><<<<<<<<<
>>>>>>>><<<<<<<<<
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Ne oldu İlkay Abi erotik filme mi kızdın.
banada müsade
17 yaşında 250 kg lık 350cc rus motorla başladım benim kg 56 falan ama çok dengeli nuhun gemisi gibi bişeydi.sonra bi 20 sene ara yaş 48.
tek yandığım gençliğimizde o hantal motorla tek teker yapamamak,şimdi birkaç deneme yaptım ama tırsıyom:(kendimden değil motora zarar vermekten çekiniyorum)
20 yaşındayım 10 yaşında babamın motruyla sürmeye başladım kaldırımlar olmasa durduramıyodum zaten hiç araba yüzü görmedim kardeşim bende daha şanslı o konuda soğukta gelirdik misafirlikten eve daha 4-5yaşındayım kasığıma ağrılar girerdi soğuktann ahhh ahh çoçukluğum Şimdide arabadan inmiyor kıçımız malum soğuk
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
jurassic park
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
bende 9-10 yaşlarında başladım, 7-8 senedir falan sürüyorum ilk motorum peugeot 103 tü.
sonra titan,rx 115,jawa,mz vs,kullandım,kış aylarında bazen motosiklet bazen araba kullanıyorum zaten araba kullamayada 10 yaşlarında başladım.
ikisinindede paranın alamayacağı bişey var ne mi_? arabada yanlama,motosiklet tek teker yapmak, işte bunlar pahabiçilemez
2008 yılında 32.000 km'de 2006 model Honda 1000RR ile başladı motosiklet serüvenim. ilk motosikletimdir. şu an 36.000 km'deyim.
2 senede 4000 km yapmışım. senede 2000 km. bence gayet iyi...
bende sanmıştımkiii lider benimm bu konuda ...
cafer bez getir...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Buna tam cevap gelmesi çok zor .. 1969 doğumluyum 1983 yılında yani 14 yaşında PUCH marka bir mopedle başladım rüzgarı böğrümde hissetmeye hala devam ediyom .. motor aşkımı yoksa rüzgar aşkımı hiç çözemedim ..Kaç km yapmışımdır bilemiyorum ama 12 ay motor binilen bir yerde yaşıyorum 83 den beri hep altımda motort var hiç motorsuz zamanım olmadı (Allahıma şükür) ..
kaç km ye tam cevap veremememin nedeni kullandığım aletlerde km saati hep arızalı idi. (genelde) .. şu anda bindiğim motorda bile ibre 5 yıl önce 37000 kmde iken tel arızalandı hala öyle duruyo
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
"burası ana sınıfı herhalde" demiştim ama baktım ki bütün motor mütekaidleri buradaymış,
yakındır,siyah-beyaz fotoğraflardaki kara jawalar,kıctan depolu mobylette'ler basacak ortalığı.
Yoğun işlerimden mevzuya geç kalmışım.Yaş 46,motosiklet geçmişi ise sanırım 12 yaşlarında başladı. Daha sonra 1994-95 yılına kadar aralıklarla ve bu yıldan sonra aralıksız biniyorum. Hiç km tutmadım ama 96 yılında MZ i 49.000 KM de sattığımı hatırlıyorum .Birkaç 100 bin devirmişimdir sanırım.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Yaş 41,
41 sene önce 350cc çift silindir JAWA da annemin karnında daha sonrada deposu üzerinde (Babam ,annem ve ablamla binince bana ancak orada yer kalıyormuş , annem anlatmıştı ) başlamış motosiklet maceram. Pazaryerinden kiralanan mopet lerin ardında ilk vitesli deneyimim 2 vitesli Magnum ile olmuştu.
O günden bugüne onlarca farklı motor ile 250.000 km nin üzerinde yol yaptım , rakam çok fazla görünmeyebilir ama motoru günlük kullanım için hiç kullanmadım , tüm km ler uzun yolda yapılmıştır. (sahibinden.com ilanı gibi oldu be)
MTBA (Mean Time Between Accident) katsayım oldukça düşük (aktif motor kullanılan 20 yıllık zaman dilimi içerisinde sadece 1 kez)
Buralarda 40 yaş bunalımında olan tek adam olmadığımı öğrenmekten ayrıca mutlu oldum.
Ne konu oldu yaw . Milleti mezardan kaldırıcak
Bu arada 40 yıl sonra şunu almayı düşünüyorum. Kullanıcısı varsa yorumlarını beklerim
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)