dün ikinci el innova aldım 2011 model adam da yeni almış zaten motor durduk yerde gaza basmayınca stop ediyor benzin olmasına rağmen marşa tek basışta çalışmıyor 2-3 defa basıyorum anca çalışıyor nasıl düzelcek bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
dün ikinci el innova aldım 2011 model adam da yeni almış zaten motor durduk yerde gaza basmayınca stop ediyor benzin olmasına rağmen marşa tek basışta çalışmıyor 2-3 defa basıyorum anca çalışıyor nasıl düzelcek bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
!! HoNDa iNNoVa İ 2011 !! wHiTe aNqeL
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
nasıl düzeltebiliriz
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
teşekkürler yarın yapıcak ilk işim motorcya gtmek
arkadaşlar dikaktinzi çekerim yeni innovalar injeksiyon lu değilmi ? (ECU) dan yapabilir. veya rolantisi gerçekten cok düşük.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
ben motordan pek anlamam motoruda yeni aldım zten ne yapmaylıyım
yeni üyeliğiniz ve motosikletiniz hayırlı olsun umarım en kısa zamanda sorununu çözersiniz
birde forumda çoklu üyelik uyarısı mevcut adınıza
o nası oluyo
Motorun hayırlı olsun dostum. Sen demişin anlamam diye.. Onun için git tamirciye 5 liraya halletsinler..
2011 model motor garanti kapsamındadır. bu nedenle servis harici başka bir yere götürmeyin. bir sıkıntısı varsa serviste çözerler sorunu.
2011 innovalar enjeksiyonludur. kötü benzin enjektörleri bozmuşta olabilir. sorunun ya ateşleme ya enjektör bunuda çözecek olan servistir.
tanıdık tamirci önceden bisikleti götürüyodum para veriyodm almıyodu şimdi motru götürürsem yeni diyede hiç allmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
servis uzak ama başka bi motorcuya götürdüğüm de garanti kapsamı dışında kalacaksa gideceğiz mecbur
noldu dylan sattınızmı
BYZ ARABALI ÇOCUK...
bende onu dicektim vatandaşın su an çift kimliği var dylan konuları açıyodu bi zamnalar
Garantisi dolana kadar tüm arızalarda mutlaka yetkili servisine götürün isterse 50 senelik tamirci olsun herhangi bir motorcuya götürmeyin.
Kendinizin yapabilecekleri,bujiyi sökün bakın islenmiş mi,fırçalayıp takın o kadar.
Enjeksiyonlu olduğundan çalıştırırken de gaz vermeyin.
tıraşmı dersin ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)