mondial 150 zat hakkında tecrübesi olanlar
Reklamlar
-
merhaba bende mondial 150 zat var ben motorumda elektrik problemi yaşıyorum artık para harcamak istemiyorum 8 kere konjektör yaktı, konjektör 3 kere akü bozdu.. salak ustam çin malı çabuk bozulur diyo başka bişey demiyo ama ben konjektörde problem oldugunu sanmıyorum öle olsa herkez problem yaşar! aklıma sargı geldi ustaya sargıda problem olacagını söledim sargıyı değiştirttim. çıkan sargıyı alıp elektirikçiye gösterdim sargının bozuk olduğunu söledi.. sonra akü ve konjektörüde yeniledik.. 1 ay olmadı konjektör ibresi gene tavan yaptı.. bu konjektörü bozan ne olabilir?? başka bi arıza daha peydah oldu yağmurlu havada 3 dakka kullanasıya motor gaz kesiyor gaza sonuna kadar bassan bile rolentide çalışıyor.. yolda kalıyor hareket etmesinin mümkünatı yok.. motor 3 gün sonra su neresine giriyosa kuruduktan sonra normale dönüyor. usta mahvetti motorumu dünya kadar para harcattı bana başka serviste yok benim memlekette.. biligisi olan kardeşlerim varsa yarcımcı olurlarsa çok sevinirim telekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)