bu başlığı takip edeceğim
bu başlığı takip edeceğim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kawasaki KLE500; enduro görünümlü, argesi olmayan, üç değişik ve alakasız (funduro,naked,chopper) tarz modelde kullanılan; kısa stroklu ve torksuz motoruyla hiçbir bilinçli endurocunun tercih etmeyeceği, yalnızca düşük cc den geçiş yapanları memnun edebilecek sorunlu ve hilkat garibesi bir motordur.
Daha güzel açıklanamazdı...
Ha bi de yukarda BMW'nin kronik sorunlarından bahsedilmiş ufaktan. Yeni aldım diye söylemiyorum. BMW'ye benim de antipatim vardı. Borusan'dan ötürü. Sonunda kanıma girdiler aldırdılar. Bunca zaman niye düşündüm, niye kararsız kaldım diye pişman oldum. 98 model - 98.000km de f650 aldım. Makinaya Borusan servis dahil gören herkes hayran kaldı. Bu kadar temiz nasıl bakılmış bu makinaya diye. Motor ellenmeden daha bi 100.000 yapar diyor herkes. Eğer adam gibi bakılmaya ve kullanılmaya devam edilirse. Keşke daha önce alsaymışım diyorum ben de.
Ha bi de kronik konjektör sorunundan bahsedilmiş bu makinanın. Üzerinde ornjinal konjektör var makinanın, ve hala sele altında... )
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Hararet konusu ile ilgili güzel açıklamalar gelmiş.Bilenin hali gerçekten başka oluyor.
Bir motor kullanıp (hangi marka ve model olursa olsun) hakkında genel bir kanıya varmak pek doğru değil.Özellikle "hararet yapıyor!" gibi bir sürü değişkene bağlı bir konuda.
Sıvı soğutmalı araçlara musluk suyu sadece zorda kalındığında konulur.
Normalde yarı yarıya saf su ve antifiriz konur. Antifiriz suyu sadece kışın donmaktan korumuyor.Tüm sistemi oluşacak tortulara karşı da koruyor. Düşünün tv de günde 20 tane çamaşır makinası kireç önleyici reklamı gösteriliyor.Kaldı ki çamaşır makinasındaki su 100 dereceye kadar ısınmaz.Çamaşırlar haşat olur.Motorlarımızdaki sıvı yeri geliyor kışın 1-2 dereceden 100 derceye kadar ısınıyor.Ve değişmediği sürece bu sıvı sürekli olarak bir ısınıyor, bir soğuyor. Bırakın soğutma sıvısını, bir süre sonra lastik hortumları bile değiştirmek gerekiyor.
"X motorda hararet sorunu var" genellemesine kimse kusura bakmasın ben de inanmıyorum.
internet üzerinden sıfır satın alabilirsin.
oldukca uygun biyatlara bulman mumkun.
hatta sana link vereyim.
Bu linkden ihtiyacın olan parçanın kodunu bul.
http://www.cmsnl.com/kawasaki-2000-a...426/partslist/
Daha sonra o kodu ebaydan yada googleden arattır.
Tahminen aşagıdaki linklerdeki parça senin ihtiyacın olan.
Ayrıca birçok motorun parçası birbirine uyuyor. iki kademeli kod var.
tahminen senin parçanın kodu
210031123
STATOR
21003 bu ilk 5 hane parça kodu
1123 Son 4 hane model yada seri kodu.
Aynı model olsada uretim yılına gore farklılık gosterebılıyor.
68$
66 $
Cok fazla sonuc cıktı birkacını yazdım.
Kolay gelsin
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
hımm aslında ebaya göz attım bi ara benim parça rotor olması lazım stator değil sargılar var ama mıknatısları göremedim tekrar bi bakayım,
uğraşın için ayrıca teşekkür ederim
evet baktım şimdi ama sargı kısmı değil bizim şansımıza mıknatıslarla tası lazım bunlardan bulunuyorda o muhabbeti bulamıyoruz :(
Now the world is gone. Im just one.
Ama öyle mıknatıs yazarsan tas yazarsan bulamazsın.
Parça kodunu bulman lazım.
Yazıdaki linkleri dikkatlıce incelersen parça kodunu nasıl bulacagınıda yazdım. Önce aradığın parçanın koduna ihtiyacın var.
Mıknatıslıtas tarifinden anladığım kadarıyla parça listesinden 210501148
FLYWHEEL karşılık olarakda ebayda bidünya parça var.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)