Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Korulamlı Pantolon seçimi

REKLAM ALANI

Arkadaşlar selam,
    Motora 1 ay önce başladım , sezon bitiminde olan kampanyalardan faydalanıp 3-5 bir şey alim diyorum.
    Kushitani tansha deri pantlonda fiat 800 TL'den 200 TL ye düşmüş , deri ceket ile birleştirince 100 TL'ye gelecek. Şu anki motorum ile kullanmaya uygun deil ( cbf150) Yaza almayı düşündüğüm motor cbf 600 yada fazer.
    Sorum şuki deri pantolon kullanışlımıdır? Tavsiye edermisiniz. Yoksa alırız bir kenarda yatarmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Alıntı hunter26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam,
    Motora 1 ay önce başladım , sezon bitiminde olan kampanyalardan faydalanıp 3-5 bir şey alim diyorum.
    Kushitani tansha deri pantlonda fiat 800 TL'den 200 TL ye düşmüş , deri ceket ile birleştirince 100 TL'ye gelecek. Şu anki motorum ile kullanmaya uygun deil (cbf150) Yaza almayı düşündüğüm motor cbf 600 yada fazer.
    Sorum şuki deri pantolon kullanışlımıdır? Tavsiye edermisiniz. Yoksa alırız bir kenarda yatarmı?

Motora 1 ay önce başladın ve yaza cbf 600 veya fazer almayı düşünüyorsun ?? Bence biraz acele ediyorsun. Kullandığın motosiklet ile almayı istediğin motosikletler arasında büyük farklılıklar var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)