plaka ilginç duruyor ceza durmu yokmu,birde aynalar yok hızlı giderken gevşeme yapıyormuş ondan'mı söktün aynaları.merak ettim senin motor bizim motorun kardeşiymiş Yamasaki güle güle kullan
plaka ilginç duruyor ceza durmu yokmu,birde aynalar yok hızlı giderken gevşeme yapıyormuş ondan'mı söktün aynaları.merak ettim senin motor bizim motorun kardeşiymiş Yamasaki güle güle kullan
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
arkadaşlar hepinize tşkr ederim motorun ortada durmasının sebebi abim arkada yatıyodu fotolarga görünüyordur o uyandıktan sonra aldım köşeye ha bide plakam böle oldugu için şimdiye kdr bir sorun olmadı.inş olmazda şeytanın kulağı sağır olsun. . ve evi 5.6. katta olanlara ALLAH yardım etsin baya zehmetli iş olur
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Kuba-Arora-Yamasaki..... 4 motorun ortak geni var heralda....
Zamanında bekarken bizde öyleydik...Malum şimdi evliyiz.... Ya ben ya motor döngüsü içinde kalmamak için mecburen aşağıda garajda saklıyoruz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
8 .kata gt250r çıkırıcam görün siz
BYZ ARABALI ÇOCUK...
o yerde yatan ne iş öyle?
bu arada odanın içinde motoru çalıştırma, Allah korusun...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Benim de en büyük hayalimdir; motoru eve almak.
Ev 4.kat, asansör de yok, olsa zaten 4 kişilik olur, benim motor sığmaz :(
Scooter varken, bir ara balkona monoray vinç monte etiirmek istemiştim, hanım engel olmuştu.Hatta, eve usta bile getirdim, balkona bakması ve vinç seçmesi için.Adamın yanında hanım laf söyleyince, usta baktı aile faciası olacak "Bu iş olmaz, alt balkonda koruma demiri var, motor takılır" demişti.Motor, demire nasıl takılacak, vincin kolu biraz uzun tutulur olur biterdi
Hıı bu arada motorun güzelmiş, partik te olur o modeller, istediğin yere gidebilirsin.
Güle güle kullan
en son görkemden 8.katı gördük.. yokmu arttıran hadi
Valla cok romantık oluyo benım makına tam karsımda su an ozledımmı gozlerımı cevirmem yetıyor ozlemımı gıdermeye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------
Bu arada ben benzınden oturu degıl hava sartlarından ve su an garaj ımı yapmadıgımdan eve koydum.
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
orada yatan abim ya gece çalışıyo gündüzde böyle yatıyo arada yok odada motoru çalıştımıomm zaten deposu kupkuru suan hem ne güsel suan arka tarfta turuo varya üşümüyoda evleri yüksek katlara olan abilere allah yardım etsin diyorum ya zor oluyordur motor aşağıda kendisi yukarıda.
benim anlayamadığım...
sanki 2000cc lik bir motor..
ne yakar ki bu?
suzuki GSX-R 600'ümüz var..
ben onda bile düşünmüyorum stop ettirmeyi, stop ettirsem bıraktığım gibi bulamayacağım motoru...
sonra uğraş dur...
yatan motor yada araba başa dert açar söyliyeyim...
Bir arkadaşım var sanayici.
Motor almak istiyor kendisi.
"Abi SS motoru çalarlar senin oradan" diyorum.
"Vinçci arkadaşım var. Terasa sallarım motoru. Olmadı başka bir arkadaşıma demirden garaj yaptırırım "diyor :D
Sanayici adamın hali başka.
6. katın terasına motor çıkartmak için vinçci de buluyor,garaj için demirci de.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
arkadaşlar anlatamadığım olay benzin parası değil...
motoru yatırmak...
bende normal maaşla çalışan bir insanım..
zorlukları biliyorum...
o motorun yatıpta daha sonra tekrar çalışmasında olabileek masraflardan bahsettim..
niyetim kimseyi kırıp üzmek değil...
böyle birşey yaptıysam özür dilerim...
Arkadaşım senı bır motorcu olarak tebrık ederım .benzın parasını zor bulup ama büyük cc motora bınmeyı marıfet sayanlar da var bu memlekette olduğun gıbı görünmek marıfet ister ve bu zamanda takdır edılecek bır durumdur .Öğrencısın derslerınde başarılar zaten motosıklet sevdası başka bır seydır olaki senı derslerınden bıle ayırabılır bence bayağı tasarruflu bır karar almışsın tebrıkler
estagfirullah abicim. yapacak birşey yok ya motoru satacam yada öylece bekletecem...
haklısın abi bi ara derslerden alıyodu beni ama bu sene son sene derslere gayret gösteriyorum...
aynalar çekmecede cocuklar kırmasın diye cekmeceye koydum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)