mayısda elimde olcak ehliyet ama ben dayanamıyorum. Evden çok uzaklaşmadan maksimum 1 km civarında sürsem tam korumayla? Yakalasa birşey dermi? Yada basıp gitsem arkama düşer mi?
mayısda elimde olcak ehliyet ama ben dayanamıyorum. Evden çok uzaklaşmadan maksimum 1 km civarında sürsem tam korumayla? Yakalasa birşey dermi? Yada basıp gitsem arkama düşer mi?
arkana düşer ve düştümü pek iyi olmaz tecrübelerime dayanarak söylüyorum şans işi koruma olsada olmasada çeker yada çekmez ama yunuslar korumalı olanları daha cok cevirio ve yunus daha asabi oluyo.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Ben de önce motorumu satın almıştım, hesapta park halinde bekleyecekti, o sırada ehliyet kursunda idim. Derken dayanamadım ) 3 ay ehliyetsiz gezdim. Tabi şans..
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Böyle bir işlere bulaşmaktansa ehliyet alacağın günü bekle.Ehliyetsiz yakalanman durumunda bir ehliyet parası ceza ödersin. Herhangi bir kazada rol alırsan sen haklı dahi olsan karşı tarafın masrafını da senden alırlar ve yine + güzel bir caza daha yersin.
Polis dur dedi kaçarsan başına bitmeyen belalar alabilirsin... (Tecrubeli Ağabi nasihatı)
Bence genellikle ehliyet-ruhsat için cekerler oda senin için iyi olmaz gibime geliyor...
2 yıl ehliyetsizdim ama annemle babamın evi arasında mekik dokuyordum 1 kmlik yoldu hem ara sokak olduğundan pek sorun etmedim ama bidaha olsa yapmam
en ufak bi kazada sen sorumlusun suçsuz olsan bile
allah korusun bi yerden çocuk fırlar önune
Tamamen şans. Ehliyetin yoktur her motor kullanmaya kalktığında takılırsın. Ehliyeti alırsın, sorsunlar diye gözlerinin içine bakarsın yıllarca kimse sormaz. Tamamen şans yani. Ama senenin sonuna gelindiği şu günlerde "ceza yazma" kotalarını doldurmak için sorma ihtimalleri çok yüksek.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Motora tam koruma binince polisin durduma olasılığı, motora tam koruma binince polisin durdumama olasılığına eşittir bence...
kesinlikle 0 ben motorla gidiyordum kaskım eldivenlerim dizliklerim bnei çevirmedi teyzeoğlumda hiç bir halt oyk onu çekti :D bende motoru ilerde güvenilir bir yere park ettim geri döndüm ne olup bitiyor diyede motoru kurtaramadık :D
Eğer arkandan bir Yunus geliyorsa ve aynadan onu izlemeye sabitlenmişsen, öndeki araçta fren yapmışsa pek bir talihsizlikler yaşarsın.
Eğer bu alete zevk için bineceğim diyorsan, polisten kaçma durumu bu zevkin içine ediyor. Yok benim kanımda var tetikte yaşamak diyorsan sana önerim alışkanlık haline getirme.
Ek olarak, mahallende sürecek olursan pek göze batacak sürüşler yapma. Çekemeyen birileri şikayet edebilir ve uzun yola çıkmaktan daha riskli bir durumun ortasına düşebilirsin.
www.motorumla.net
durdurma olasılığı herzaman var.uzun yıllardır kullanıyorum son 3 senedir bir çevirmeye bile girmedim ama bu demek değildirki 1 saat sonra bir ışıkta sağa çek anonsu duymayacağım.yani herzaman çevirecekmiş gibi dolaşman en mantıklısı
of yahu. Geçmiyor zaman. Bide benim egzozu, motoru aldığım adam değiştirmis çok fazla bağırıyo. + plaka çamurluğa gömülü. Of..
beni öyle durduruyo tam koruma ekipmanlarıyla birlikte hiç bişey sormuyo sende ehliyet vardır diyo fakat hep işe gidip gelirken denk geldiği için üzerimde iş kıyafetleri oluyo o yüzden birşey sormuyo iş kıyafetlerimi sorarsan güvenlik kıyafetleri oluyo beni meslektaşı olarak görüyorlar sanırım o yüzden geç diyo
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bu konuyu açman bile yanlış Ehliyetsiz motosiklete binmen kanunen suç ve binersen suç işleyeceksin..
Bence suç işleme...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bende 2005 yılında bi motor almıstım kendime ehliyetsizdim bi gün gezerken aynadan bi baktım cüsseli bi motor geliyo dedim kac kaca bildigine kacarken kacarken yanımdan gecti motor bide baktım GoldWing motormus cok tırsmıstım haftasına gittim A2 ehliyete yazıldım
Düş peşindeysen Düş peşime
buggin sakın kaçmaya çalışma tavsiye etmem pratiğin yok yunuslardan kaçamazsın, ehliyeti ne kadar kısa sürede alırsan o kadar iyi
Ninja
of.. 5 ay geçmez..:( bana biri ehliyetini ödünç verebilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)