arkadaşlar benim egsoz iyice kararmış durumda.kromaj yapıldığını duydum.nasıl yapılıyor kaça yapılıyor bilen var mı?
arkadaşlar benim egsoz iyice kararmış durumda.kromaj yapıldığını duydum.nasıl yapılıyor kaça yapılıyor bilen var mı?
benim bildigim bi yer vardı kartal tarafların dur bakim yarın sorim arkadasa
Bildigim kadarıyla burası plastik uzerine kaplama yapıyor ama bi sor bekli sanada yardımcı olabilirler.
0216 442 68 37
invent teşekkür ederim ama ben istanbul'da değilim.
jawa adlı üyeden alıntı
hadi yaaa..
bu arada abinin bi sorusu daha vardı nasıl yapılıyor ve bende ekliyorum kromaj ne demek?(kızıyorsunuzbu sorulara ama ne edeyim. daha yeniyim.)
hoşçakalın
jawa arkadasım sizin orada araba sanayisi varsa oraya git eksozculara deki eksozu nikelaj kaplatacam de dayı o sana yapar fazla bişi de tutmaz max 10 mılyondur oda eksozun boyutuna göre
speedfight sen bu işlerde biraz geri kalmışın galiba. Benim motorun koruma demiri bir araba tarafından sürtünmek suretiyle çizildi. sadece koruma demirinin nikelajına 75 milyon dediler.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
danger0 senın motorla jawadaki motor bir değil zannedersem o sendeki gibi orjinal değildir sandıgım kadarıyla ehueheu ,
, boyut olarak pek bi fark olacağını sanmam ama neyse
bu arada motor koruma demirinin yenileri kaç paradır?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ehuehue aç telefon sor valla bız ne bılek speedfight ile parça sorsan hepsini tektek söylerim
içindeki vidaların boyunuda biliyormusun speedfightın
bılırım her bi karışı karışına
Arkadaşlar Herturlu nikelaj işleriniz yapılır bende motorcuyum Demır Sarı bakır nikel
saten ve mat krom renklerde mewcuttur 475 32 23 Adres go paşa kucuk san sıt blok 10 no 13 Esentepe mah .go pasa / ıstanbul
Ben de dedim 2004 ün topic ini kim Hortlattı ... Aga biraz geç kaldın o adam yaptırmıstır ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gökte ararken yerde buldum. konuşalım.
freexander@hotmail.com
hort mort olsun lazımdı :D
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)