Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yarım Saat Uğraştım da YApamadım...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    RAMZEY 124cm³
    Arkadaşlar benim motorum Ramzey xf 125.. ön amortisör demirlerinin çok uzun oldugunu düşünüyorum motorun önu çok havada duruyor bu yünden gidondaki vidalarını gevşetip demirlerin uclarını biraz yukarı çekmek istedim ama yapamadım bu işten anlayanlarının yada daha önce yapmış olanlarınız varsa yardım edebilirmi lütfen...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bunu yaparak amortisör salınımını düşüreceksiniz ,motorun ağırlık dağılımı da eğimden öne kayacak. Frenlemede ve virajdaki savurmalarla istenmeyen durumda kalacaksınız.

Motosikleti
    RAMZEY 124cm³
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu yaparak amortisör salınımını düşüreceksiniz ,motorun ağırlık dağılımı da eğimden öne kayacak. Frenlemede ve virajdaki savurmalarla istenmeyen durumda kalacaksınız.

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    sadece spor görünüm için değmez amortisörlerin rahatlığı kalmayacak vs.vs. eski halinde kullan düşüreceğim diye uğraşma boşver apaçi işlerini

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en ufak cukurda tak diye vurcak için gidicek.
    Yaramaz iş.

Motosikleti
    jawa white style 350 ve kuba kb100-6 cub
    amortisörün içindeki yayları kısalt ama yınede tavsıye etmem virajlda ve frenlemede sıkıntı yaşarsın ıkıncı resimde işaretlediğin yerlerde vida olmalı o vidaları sok yaylar cıkacak ne kadar dusurmek ıstıyorsan yayları kısalt yerıne tak ŞUNU UNUTMA AMA VİDALARI SÖKERKEN YAYLARIN GERDIRMESI SONUCU VİDA MERMİ GİBİ FIRLAYACAKTIR DİKKATLİ OL sadece yayları kısaltırsa yarın birgün tekrar orjınal yaylarını alıp eskı halıne getırebılırsın bıde yayları kısalttığında ön kaldırma ve cukura gırmesen ıyı olur
    http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
    kocaeli başiskele :bounce:

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı crazyrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amortisörün içindeki yayları kısalt ama yınede tavsıye etmem virajlda ve frenlemede sıkıntı yaşarsın ıkıncı resimde işaretlediğin yerlerde vida olmalı o vidaları sok yaylar cıkacak ne kadar dusurmek ıstıyorsan yayları kısalt yerıne tak ŞUNU UNUTMA AMA VİDALARI SÖKERKEN YAYLARIN GERDIRMESI SONUCU VİDA MERMİ GİBİ FIRLAYACAKTIR DİKKATLİ OL sadece yayları kısaltırsa yarın birgün tekrar orjınal yaylarını alıp eskı halıne getırebılırsın bıde yayları kısalttığında ön kaldırma ve cukura gırmesen ıyı olur
    Hem tavsiye etmeyip hem böyle bir tavsiyeyi nasıl veriyorsunuz? yayları kısalttığı zaman yol tutuşunun zayıflayacağı ve özellikle virajlarda sorun yaşayacağı açıkken.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

Motosikleti
    jawa white style 350 ve kuba kb100-6 cub
    Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem tavsiye etmeyip hem böyle bir tavsiyeyi nasıl veriyorsunuz? yayları kısalttığı zaman yol tutuşunun zayıflayacağı ve özellikle virajlarda sorun yaşayacağı açıkken.
    yapmak ıstediği işlemi eksisi artısı ile yazdım sadece karar kendisinin herkes yapma dese bile aklına koyduysa yapacak haksızmıyım bizler artılarını eksilerini söyleyelim kararı kendisinin
    http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
    kocaeli başiskele :bounce:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)