hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
iyi günlerde kullanman dileğiyle..
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
iyi günlerde kullanman dileğiyle..
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güzel makina güle ügle kullanın yoşide güzel
Hayırlı olsun hercul.Kazasız belasız kullanman dilegiyle. nice kmlere
Kuyruğu eğri
kazasız belasız, gönlünce kilometreler dilerim kardeşim...
yeğenimiz de amma yakışıklıymış maaşallah...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
dikkat altından kaçabilir ona göre..hayırlı olsun..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
sercan2667 .yürekçe .fz6_fazer .extrem_015 . TEKTEKER_RAMÇO . chirkinn
iyi dilekleriniz ve begenmis olmanıza cok sevinidim zamanla bindikce hem fikirlerimi ve deneyimlerimi sizinle paylasıcam
Allah kaza bela göstermesin
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Darısı diger hedefleri olanlara.
maşallah çok temiz görünüyor..
kazasız belasız inşallah
hayırlı uğurlu olsun seneye hazırsın demekki allah kaza bela vermesin
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
jönysf .regal .qsTah .piranha .dört .GÖЯKEM
arkadaslar çok sagolun gelen tebrikleri mesajları tek tek okuyorum goruntu kirliligi olmasın diye nickleri yazarak cevaplıyorum kusura bakmayın. motoru aldım 15 dakka bindim dükkana koydum bütün motorlarım dükkanda durrudu daha öncede sonea yagmur kar camur bu gunde ciddi anlamda yagan kardan sonra aslında hic binemedim =) sadece ilk gözlemim gsr 600 den çok hafif ama kullanımı zor geri kalan bilgileri zamanla yazıcam
Ben de onu diyecektim tam çık bi gez motorunla hocam diye sürekli burdasınız Havalar da şansınıza çok bozdu yeni motorunuz tekrar hayırlı olsun..
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bin dostum
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Güle güle binmeni dilerim . Ama lütfen 94 model F650'lerin yanından dikkatli geçelim :D...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
hayırlı olsun hocam. valla motor maşallah çok güzel.. kazasız günler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)