Maaşallah maaşallah,
Güle güle kullanın belliki deneyimli bir sürücüsünüz R6 nın tadını nasıl çıkaracağınızı mutlaka iyi biliyorsunuzdur.
Küçük bir abi tavsiyesi , biliyorum bir sürü masraf yaptınız belki borca bile girdiniz ama kendinizi biraz daha sıkıp eğer ömürlerini doldurmuşlarsa veya içinize sinmiyorsa fren balataları , zincir dişli seti ve lastiklerinizi yenileyin bunların dışındaki arızalar sadece cebinizi üzer ama bunlarda olabilecek bir aksaklık bizzat sizin canınızı yakacaktır.
Hayırlı Olsun...
hayırlı olsun güzel seçim
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Hayırlı olsun çok güzel motor. Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
güle güle kullanın...
Allah bizlerede nasip etsin(:
Hayırlı olsun güzel motor kazasız belasız sürüşler ...
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Gule gule ve bilincli kullanmani diliyorum. Sonucta kaza da belada bizim aldigimiz riskler ile ortaya cikan durumlar
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hayırlı olsun.
anlamadığım şey sitedeki r6 ilanlarının yarısı s modeli
s modeli için ayrı bir bölüm olsada millet düz r6 gibi ilanını oraya koyuyo.
amaç nedir anlamadım. insanları aldatmayamı çalışıyorlar,yoksa gerçekten bilmediklerinden mi?
bir iki tanesine mesaj attım. dedim kardeş senin motor r6s neden ilanı buraya koydun
git r6s lerin oraya koysana. sen kendi işine bak diye cevap yazdı.
bide 2007 r6 parası istiyo.
yani kaptırabilirse kaptıracak.acemi birini bekliyo.
:Allah Allah...
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
ölüm makinesi bu ya h.o
hocam yazdıklarınızn hepsi sıfır takılmıs sadece üzeirndeki lastikleri kötu onuda aldlgım arkadas iyisini verdi taktırmak nasip olmadı sagolasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------
sağol kardesim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
motor satmakta almakta cok zor cok dusunuğ bunu aldık =)
Hayırlısı olsun Hercul abi on numara motor kazasız belasız
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
bu gune kadar hem bilincli hemde cokk dikatli kullandım insallah devamıda oyle olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 ----------
sagolasın ama ben siteden almadım hatta buraya o konuda bakmadım desem yeridir aniden kafamda simsekler belirdi e yanı basımızdada olunca aldım
siteden aldım demiyorum. konu aşılınca aklıma geldide.neden böyle yapıyorlar diye.
aslında s modeli benim daha çok hoşuma gidiyor görünüm olarak.ama neden saklıyolar onu anlamıyom.
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun. Resimlere bakılırsa baya bi temiz. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)