arkadaşlar motorun hızlı gitmesi için lastik 70 lik ypsam nasıl olur bide zincir önerebilirseniz
arkadaşlar motorun hızlı gitmesi için lastik 70 lik ypsam nasıl olur bide zincir önerebilirseniz
70 lik nedir dostum (d.i.d zincir al.)
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
70cm lastik yani
lastik değiştirmenin hıza bir katkısı olmaz olsada 1 km artırır.oda bişeye yaramaz lastiğinle boşuna oynama.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
İyiakşamlar...
Motorunuz için 70 lik diye tabir ettiğiniz lastiği önermiyorum. Zira yüksek hızlarda güven vermediği için zaten daha hızlı gidemeyeceksiniz. Ayrıca fren kabiliyetinizde önemli ölçüde azalacak. Ciddi bir güç kazancı da elde etmezsiniz zaten.
Jawa 350 TS...Asya 125 T
bence lastiğini hiç elleme japon zincir alabilirsin oda d.i.d
Peki daha hızlı gtmesi için ne yapabilirim
Lastiklere bi kaç bar fazla hava basmayı dene.
Lastik inceltme işini ben de düşünüyorum. Lastiği değiştireceğim zaman 130 luk arka lastik yerine 100 taban takacağım. Zaten 200cc tek silindir motor ben ce 130 taban lastik abartı.
Sağlıcakla
Arka 2,50 18'', ön 2,25 17'' yap teker sorununu çözersin ama mondial mg var altında.Fazla bişey bekleme uag olsa tamam ama mg iyi değil diye biliyorum.
Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)