hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ne mutlu kendisine.
helal olsun ya çok güzel bi video paylaşmışsın arkadaşım
Helal Olsun Diyorum Başka Diycek Bişey Yok.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
hakkaten helal olsun adama
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Harika vidyo teşekkürler.
arkadaşlar ben aslında cross a meraklıyım fakat imkanlar o kadar geniş değil çevremdeki arkadaşlardan edindim bu videoyu sağ olsunlar gerçekten benim gözlerim doldu izleyenlerde öyle olmuştur eminim herkese teşekkürler
gerçekten benimde gözlerim doldu muhtemelen motorsiklet kazasında sakatlanmıştır o kadar kupa vs ile çok başarılı bir kroscu imiş ama pes etmemiş inşallah bu azimle ayaklarını kullanabilir iyileşir umarım kaza geçirenlerin %80 ni bırakır motoru genelde gerçek tutkusu olan devam eder böyle ve benim gibi
Çok güzel bir video teşekkürler paylaşım için.
Muhteşem ....
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
büyük cesaret büyük başarı... (motosiklet -tutku-yaratır)
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
harbi süper video..
paylaşım için teşekkürler...
helal olsun valla ne denebilir ki başka işte o adam bu sayede hayata tutunabiliyor yoksa tahammül edilebilecek bişey değil kendimden biliyorum
Adama helal olsun onu yalnız bırakmayan hayata tutunmasını sağlayan yardımcı olan arkadaşlarına daha bi helal olsun.İnşallah tez zamanda eski haline döner.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
video nun beğenildiğine sevindim doğrusu bende izleyenlere teşekkür editorum
muhteşem...
[B]EAT - SLEEP - RIDE !!![/B]
süper video gerçekten helal olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)