Aslında ben bi motorsiklet tutkunuymuşum.. Acaba hangisni alsam
Reklamlar
-
08 Aralık 2010, 16:53
hayabusayla baslamalısın. Ben öyle yaptım ilk motorumdu şüphelerim vardı ama kendime güvendim. aldım fren debriyaj alısmak ıcın 3 gun bi kafeden bir digerine gezdim.Daha sonra ben oldum dedim ve başladım gazlamaya.Buralarda fazla yol olmadıgı icin max 344 e cıkabildim.(1hafta calıssan sende yapabilirsin)birde arkadasım basladı onunla tam gazlamaya cıkacagımız sırada bi ses kalk artık kahvaltı hazır diye seslendi bana..
Reklamlar
-
08 Aralık 2010, 17:29
triumph rocket 3 al kardeş
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
08 Aralık 2010, 17:50
omercem adlı üyeden alıntı
Arkadaş bi ittirin gidin şu siteden yaa, ne halt yiyeceksiniz yiyin, motor mu alacaksınız, uçak mı alacaksınız,
Modaratöre de çağrı yapıyorum, lütfen şu konuları silin kilitleyin ne yapıyorsanız artık, milletin emeğine, zamanına yazık , dangalaklara sayfalarca laf anlatılmaya çalışılıyor....
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
-
08 Aralık 2010, 18:59
honda movistar al,onu surdukten sonra o sana yardımcı olur ztn
-
08 Aralık 2010, 19:13
volkanix adlı üyeden alıntı
motorsiklet diye bir şey yoktur motosiklet vardır
bende foruma üye olmadan önce motorsiklet diyordum doğrusunu burda öğrendim
inşallah siz de zamanla motorsiklet tutkunu değil motosiklet tutkunu olursunuz
çünkü motorsiklet tutkunu olmak bir işe yaramaz doğruları öğrenip motosiklet tutkunu olmak lazım
ehliyetiniz var ise ve tecrübeniz de en az 30.000km'in üstünde ise size kawasaki zzr1400 tavsiye ederim
ancak benim kawasaki zzr1400 tecrübem hiç yok
bildiğimden değil sadece 1400 yazdığı için yanında belki 1400cc'dir diye en yüksek cc'si hangisi ise onu tavsiye ettim size
ayrıca kawasaki iyi motor üretiyor diğerleri de iyi motor üretiyor
bende de kawasaki olduğu için bu konuda söyleyebileceğim iyi motor dediğime inanabilirsiniz
alacağınız motorla ilgili bir kaç şey daha yazacaktım ancak siz daha iyisini bilirsiniz çünkü bu seçeneklerden birini istediğinize göre tecrübeniz benimkinden kat be kat fazla
ancak şunu söylememe izin verin ki; ben hiç 600cc'lik bir motora binmedim, oturdum üzerine ancak hiç sürmedim, sürmek cesaret ister, cesaretten daha fazla bilgi beceri ve tecrübe ister
daha bir çok özellik ister ancak bu özellikler zamanla kazanılır
eğer başlangıç motoru olarak düşünüyorsanız size tavsiyem süremeyeceğiniz için değil eğer 1.000cc'lik bir motoru başlangıç motoru olarak seçerseniz 4-5 ay sonra sıkılırsınız ve sizi daha hiç bir motor kesmez
ancak kademe kademe ilerlerseniz motor tutkunuz gelişir ve asıl istediğinize tarzınıza bu tutkuyla öğrenir ve alışırsınız
diğer türlü büyük motor ile başlar iseniz tarzınızı belirleyemeden sıkıntı yaşamaya başlarsınız belli bir süre sonra
son olarak bu forumda defalarca yazıldı çizildi büyük cc motorlara binenler zeki veya çok çok kabiliyetli insanlar değil veya büyük cc'ye binmek bir erdemlik göstergesi bir büyüklük göstergesi değil
aynı şekilde küçük cc ile başlamak da bir eziklik değildir
motora binmeye başladıktan sonra bir çok küçük cc ve büyük cc motorlu arkadaşlarım oldu
gezilerim oldu ve olmaya da devam ediyor
burda önemli olan tarz meselesi, sizin gerçekten istediğiniz şey
saygılar
Volkan abinin dediklerini bi düşün bu söyledikleri sana yeterince yardımcı olur arkadaşım.
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)