Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Aslında ben bi motorsiklet tutkunuymuşum.. Acaba hangisni alsam

REKLAM ALANI
    necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 125 kullanmış adam beyler. borumu tabiki bir hayabusa yada zzr1400 alacak.
    sonuçta gücü çalışma prensibi hemen hemen aynı, birinin sonu ay canım acıyor diğernin sonu parçanı bile bulamazlar.
    Yok en son minsk kullanmış arkadaş.Minsk in motor gücü,torku ve hızlanması Hayabusa ile hemen hemen aynı.Bence hayabusa alsın.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Bu konu:

Şakaysa komik değil.
    Ciddiyse komik.

Eğer karşımızdaki "R1 mi aliim hayabusa mı" diyen 10 yaşında bir veletse verilen cevaplar yerinde.

Eğer karşımızdaki iyi niyetli ama bilgisiz birisiyse verilen cevaplar insanı motorcu olmaktan vazgeçirecek seviyede.

Motordan hiç anlamasam, bir gün almak istesem sahibinden'de 2. el ilanlarına bakarım. Diyelim 20 bin liraya bir R1 buldum, tipi de süper. Gelir foruma sorarım, "R6 alayım mı" diye. Bazı tipler çıkıp "git R1 al sonra bi de bnmkini al" derse bela okur, küfreder, genelleme yapıp "bütün motorcular şerefsiz serseri it kopuk" derim.

Çünkü R1 dediğiniz motorun sıfırı 35 bin küsür lira. Parası olan alır, bir Porsche gibi 300 bin lira falan değil sonuçta. Çoğu insan için 35 bin büyük bir para değil. "Hadi len büyük para o" diyecek dar görüşlü arkadaşlara camdan bakıp çevrelerinde sıfır fiyatı 35 bin liradan fazla olan araba sayısını sorarım. Ben şu an oturduğum yerden 20'den fazla böyle araba görüyorum.

Motosikleti
    suzuki burgman an400&sym joyride200
    arkadaşlar eminim burda tepki gösterdiğiniz arkadaş neden bu kadar tepki verdiğinizi anlayamamıştır.çünkü ilk mesaj itibariyle çok büyük bir tepkiye maaruz kalmıştır.bu tepkiyi vermekte hepiniz haklısınız.ancak öncelikle hatasının ne olduğunu belirtip tavsiyelerde bulunmamız doğru olmaz mı?zaten zaman harcamış okumuşsunuz ve birşeyler yazıyorsunuz,bari bu olumlu yöne çekecek birşey olsun.bu kadar mesaj arasında 1-2 arkadaş dışında verimli bir şey yazan yok.siz gerekli uyarıyı yaptıktan sonra bu şahıs hala aynı şekilde devam ediyorsa o zaman kızmakta haklısınızdır..belli ki büyük bir heyecana kapılmış ve bu işin usulünü prosedürünü bilmiyor.öncelikle bizim yapmamız gereken onu yönlendirmek..
    [B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok en son minsk kullanmış arkadaş.Minsk in motor gücü,torku ve hızlanması Hayabusa ile hemen hemen aynı.Bence hayabusa alsın.
    tabi tabi minskde 4 zamanlı hayabusada, minskde teker üstünde gidiyor hayabusada, yani düşünsene kardeş, ikisininde frenleri ve vitesleri var ya.
    What goes around, Comes back arround...

UqUR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Jet Alll Jettttt Sonrada AirBoing 337 Alırsın

Hayırlı Uçuşlar

Hayabusayı Oyuncak Sandı Galiba
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    bu işten anlayıp tavsiye istemeye gelen kişi önümüze şu listeyi koymaz:
    1-yamaha yzf-r1
    2-honda vfr 1200
    3-suzuki hayabusa
    4-kawasaki zzr1400

bu liste bilen adamın işidir
    konu dalga maksatlı olduğundan sorun yok, lets party my firends

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Konu hızla "donanımhaber gereksiz muhebbetler boş işler ve bununla uğraşan ergenler" bölümüne doğru kaymaya başlamış. Gerçi forumun genelinde ufak bir kayma oluyor ya bazen neyse ...

Arkadaşım eğer ciddi isen. Forumda yada google da "başlangıç motoru" gibi başlıkları okumanda fayda var. Buradaki ciddi ve kendini bilen arkadaşlar bu tip konulara ve dalga geçmek için açılan bu tip konulara cevap vermekten sayfalarca yazmaktan bıktılar. Kendini bilmezlerde varsa onlar eğlence peşinde zaten.Onlarada malzeme olma.
    Ha ciddi değil sende dalga geçme peşinde bir ergen yada eziksen ozaman "canın cehenneme"
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    f16 alalım sana tövbe tövbe moderatör duy sesimi sil şu konuyu kilitlesende olur.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd kırmızı
    valla kardeşim sen bence yenikasaybr 125,yeni kasa apachi,cbf 150,cbr 125,yzf125 tarzı 125 motorlarla en az 1 sene piş.250 lik kawasaki vardı arkadaşımın.ben sürmek istedim çocukta verdi ama ölüyordum.gerçekten çok garip bu süper spor tipleri.o yüzden bu hafta yeni ybr yada yeni apachi bulursam alıcam.sakın öyle bir hata yapma ölürsün mazallah.yeni başlayana 250cc lik bile zor.sen hayabusa diyorsun töbe töbe

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Dostum Hayabusa ,R1 Bunlar Bisiklete Benzemez Şaha Kaldırırlar Seni MazAllah

Sen Emeklemeden Koşmayı Denion
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Arkadaşlar,dikkat ettinizmi en çok reytingi alan konular bunlar
    Bakmaktan insan kendini alamıyor.
    Acaba reytingi arttırmak için,böyle konuları yönetimmi açıyor?diye düşünüyorum
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 125 kullanmış adam beyler. borumu tabiki bir hayabusa yada zzr1400 alacak.
    sonuçta gücü çalışma prensibi hemen hemen aynı, birinin sonu ay canım acıyor diğernin sonu parçanı bile bulamazlar.

ee ne demişler gülü seven dikenine katlanır

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı moqsam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar her şey bir gün bizim evin boyasını yapmaya gelen ustanın yamaha ybr125 lik motorsikletiyle başladı. birden ilgimi çektim ustaya söyledim nasıl sürülüyor dedim sürüldüğünü öğrenince gidiş o gidiş işte herşey o zaman başladı artık inmek bilmedim motordan. usta gidince ben ve arkadaşım hurda 1990 lı minsk marka hurda bi tane motor aldık ikide bir bozuluyordu ama tamiri ve sürmesi zevk veriyordu. o günden sonra artık motokolik oldum.

sizce bu motorsikletlerden hangisini almalıyım..?

1-yamaha yzf-r1
    2-honda vfr 1200
    3-suzuki hayabusa
    4-kawasaki zzr1400

hepside birbirinden güzel ama karar veremedim hangisini alacağıma

neden sitede bu gibi üyelikler , 1000 cc tercihi ile motora başlamak isteyen kişiler ve aynı içerikli mesajlar çoğaldı ,

1000 cc motora para verecek adamın , o parayı kenara koyduğuna göre az çok aklıda vardır.

Bu gibi üyeliklerin ve mesajların fake olduğu aşikardır ,

mesajda örnek verilen dört motorun tek ortak özelliği sadece yüksek cc olmasıdır , bu nedenle alma filan demeyin istediğini ve beğendiğini bütçesine uygun olanı alsın resmini eklesin , sonra elimizden geleni yapalım.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,dikkat ettinizmi en çok reytingi alan konular bunlar
    Bakmaktan insan kendini alamıyor.
    Acaba reytingi arttırmak için,böyle konuları yönetimmi açıyor?diye düşünüyorum
    İşte bakış açısı diye buna derim
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

efsars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz8,hayabusa, ybr125 07,08
    bionik 52 ler var onlardan al :D

volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    motorsiklet diye bir şey yoktur motosiklet vardır
    bende foruma üye olmadan önce motorsiklet diyordum doğrusunu burda öğrendim
    inşallah siz de zamanla motorsiklet tutkunu değil motosiklet tutkunu olursunuz
    çünkü motorsiklet tutkunu olmak bir işe yaramaz doğruları öğrenip motosiklet tutkunu olmak lazım
    ehliyetiniz var ise ve tecrübeniz de en az 30.000km'in üstünde ise size kawasaki zzr1400 tavsiye ederim
    ancak benim kawasaki zzr1400 tecrübem hiç yok
    bildiğimden değil sadece 1400 yazdığı için yanında belki 1400cc'dir diye en yüksek cc'si hangisi ise onu tavsiye ettim size
    ayrıca kawasaki iyi motor üretiyor diğerleri de iyi motor üretiyor
    bende de kawasaki olduğu için bu konuda söyleyebileceğim iyi motor dediğime inanabilirsiniz
    alacağınız motorla ilgili bir kaç şey daha yazacaktım ancak siz daha iyisini bilirsiniz çünkü bu seçeneklerden birini istediğinize göre tecrübeniz benimkinden kat be kat fazla
    ancak şunu söylememe izin verin ki; ben hiç 600cc'lik bir motora binmedim, oturdum üzerine ancak hiç sürmedim, sürmek cesaret ister, cesaretten daha fazla bilgi beceri ve tecrübe ister
    daha bir çok özellik ister ancak bu özellikler zamanla kazanılır
    eğer başlangıç motoru olarak düşünüyorsanız size tavsiyem süremeyeceğiniz için değil eğer 1.000cc'lik bir motoru başlangıç motoru olarak seçerseniz 4-5 ay sonra sıkılırsınız ve sizi daha hiç bir motor kesmez
    ancak kademe kademe ilerlerseniz motor tutkunuz gelişir ve asıl istediğinize tarzınıza bu tutkuyla öğrenir ve alışırsınız
    diğer türlü büyük motor ile başlar iseniz tarzınızı belirleyemeden sıkıntı yaşamaya başlarsınız belli bir süre sonra
    son olarak bu forumda defalarca yazıldı çizildi büyük cc motorlara binenler zeki veya çok çok kabiliyetli insanlar değil veya büyük cc'ye binmek bir erdemlik göstergesi bir büyüklük göstergesi değil
    aynı şekilde küçük cc ile başlamak da bir eziklik değildir
    motora binmeye başladıktan sonra bir çok küçük cc ve büyük cc motorlu arkadaşlarım oldu
    gezilerim oldu ve olmaya da devam ediyor
    burda önemli olan tarz meselesi, sizin gerçekten istediğiniz şey
    saygılar
    motosiklet.net üyesiyim..

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı motorcuasım adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r1 alabilirsin arkadaşım.şimdiden hayırlı olsun.salihliye geldiğinde bi korna çal slm ver yeter.
    Motorcu asım.Yedek parça www.itekmotor.com
    GKN MOTORS

Modum konuyu silin lütfen.

İyiki bişi danıştık size. sanki borçluymuşuz gibi :S

İnsan biraz saygılı seviyeli olur.

dahada bişi demiyorum bi dahada bu foruma uğramam kalın sağlıcakla..

volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    mesajım yeterince saygılı ve seviyeli
    bildiğim kadarıyla yazdım bilmediğim konuları da belirttim
    ancak siz bu mesajınızla bu konuya yazan herkesi genelleyerek bir sitemde bulunuyorsunuz
    ne kadar adildir bu mesajınız?
    ayrıca bununla kalmayıp tüm foruma bir sitemde bulunuyorsunuz
    bir konu ile ve o konuya verilen cevap ile tüm forum değerlendirmesi ne kadar adil olur?
    umarım sözünüzde durursunuz ama biliyorum ki içten içe bakacaksınız işinize yarayan bilgileri alacaksınız bu forumdan
    siz de sağlıcakla kalın
    motosiklet.net üyesiyim..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)