Genel parçalar derken ne demek istediğini anlayamadım? Parçalarda boyut kavramı olmayabilir. Mesela mct ve qm250 dişlileri farklı ama qm250 nin dişlisi mctye uyuyor. Onun gibi mi demek istiyorsun?
Genel parçalar derken ne demek istediğini anlayamadım? Parçalarda boyut kavramı olmayabilir. Mesela mct ve qm250 dişlileri farklı ama qm250 nin dişlisi mctye uyuyor. Onun gibi mi demek istiyorsun?
oguzhan kesınlıkle o şekilde idi sorumm dişlileri sekmanları falan filan koltuk lamba sormuyorum
yanlız benım saydıgım markalara bakarsan daha rahat anlarsın görüntü anı cunku
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
evet _oXXo_ dediğin markaları inceledim. Hemen hemen aynıdır ama sorun cıkarabilir nedeni ise 150 cc olmaslı .. Tam bilmiyorum ama 150 liklerde sorun cıkar gibime geliyor.
oguzhan6161 tşk ediyorum
şimdi gelelim asıl konumuza
arkadaşlar çin motoru alacak arkadaşlara o markayı alma bu markayı al diyenler özellikle :
çinden cıkan motorlar %80 aynı fabrika ürünüdür ve parçaları birbirinin yerini tutar adı ali olmuş yada veli olmuş pek bişey değiştirmez. yorum yaparken ona dikket edin lütfen. birde şu onu alma üstüne şu kadar daha koy japon al olayı var. üstüne o kadar daha koya bilse zaten soran arkadaş japon alır gerçekten motor sürmeyi seven ve çin malı motor alan arkadaşlar maddi imkansızlıkdan dolayı ve motordan uzak kalmamak adına bu motorları alıyorlar . olaya birde bu taraftan bakınız.
kazasız sürüşler !...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ya motorda vitesi arttırmayı beceremiyorum elimi bi anda çekiyorum debriyajdan tak boğulup kalıyor motor :S
salı akşamıda inşaallah üzerindeyken fotolar çekip ekliycem eve gittiğim zaman ..
hayirli olsun arkadasim
vites gecislerine, ve frene alismadan trafige cikmamani tavsiye ederim.
¥¥¥ 28 ¥¥¥
HERKESE KAZASIZ BELASIZ IYI SURUSLER
bayağ bir titreşim var motorda ya :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)