Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yuan 150-23 mü yoksa skyjet SJ-150-23/F5 mi?

REKLAM ALANI
    hsndmrcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R6
    Öncelikle tekrar selamınaleyküm kardeş ve abilerim
    Ben motor almayı planlıyorum bütçem fazla iyi degil malum öğrenciyim ve yuan 150-23 ile skyjet SJ-150-23/F5 arasında kararsız kaldım ikiside hemen hemen aynı fiyatlarda ancak benim merak ettiğim şeyler;
    1-performans açısından hangisi daha iyi?
    2-dayanıklılık ve parça bulumunda hangisini önerirsiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum cevap ve bilgi paylaşımlarınız için..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    ramzeyinkini al onunda bu tipte var hemde çok ucuz sıfırı 2.300 TL

Motosikleti
    Yamaha R6
    o daha mı iyidir sizce?

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı cengaver29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ramzeyinkini al onunda bu tipte var hemde çok ucuz sıfırı 2.300 TL
    Ramzey Üretmio Sıfırlarını Die Biliyorum Ama Çelik Üretiyor.Sitesinde War Hatta.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha R6
    çelik motor nasıl pek bir bilgim yok aslında modelını soylersenız çeliği araştırayım bırde

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı hsndmrcn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çelik motor nasıl pek bir bilgim yok aslında modelını soylersenız çeliği araştırayım bırde
    Walla Kardeşim Çan Çin Çon Çelikte Ramzeydi Hepsi Aynı Şey Ama Skyjet Kullanmış Biri Olarak Söyleyim Sıkıntı Yapmaz Motoruyla Oynatma Yağını Değiştir Sağına Soluna Bak 5-6 Sene Sorunsuz Götürür Seni Çok Az Yakar İyi Kaçar Biraz Titreşim Wardır İyi Bi Ustaya Götürürsen Halleder Titreşim Olayını.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha R6
    aslında bnmde kafamdaki düşünçe skyjet ama ramzeyin servis olayı çok şimdi onda da aklım kalıyo o yüzden zaten bakım yapmak allahın emri zaten tip olarak kopyala yapıştır aynılar

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Alıntı hsndmrcn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında bnmde kafamdaki düşünçe skyjet ama ramzeyin servis olayı çok şimdi onda da aklım kalıyo o yüzden zaten bakım yapmak allahın emri zaten tip olarak kopyala yapıştır aynılar
    Aralarında Ufak Farklar War Skyjetin Amarisörleri Çok Güzel Diğerlerinin Pek İyi Olmadığını Duydum Yani Ufak Tefek 3-5 Fark War Da Binmek İstiosan Güzel Motorda Çin İşte.

Motosikleti
    Yamaha R6
    orası öyle yabi ama ucuz etin yahnisi yavan olur derler ne yapalım bütçe sınırlı olunca böyle oluyor ister istemez

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Ya arkadaşım özür dileyerek söze giriyorum.
    2 aylık bir motosiklet arıyorsan bunlardan almanı öneririm.
    Fakat ben uzun ömürlü motosiklet arıyorum dersen sakın bunlardan alma derim.Alırsan başın çok ağrır.Garantide diye götürürsün senden bir sürü para alırlar.İstediğin kadar itiraz et garantide bile desen bir tamir parası alırız parça takmak için para almayız derler.
    Kusura bakma ama bunu alman senin için tam bir hüsran olur.

Saygılarımla.

Motosikleti
    Yamaha R6
    anlıyorum ama bu tarzlarda alabileceğim başka hangi motorlar var yardımcı olur musunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Bütçeni yazarsan yardımcı olabiliriz bu konuda.Bu arada yarı otomatik ya da debriyajlı mı istiyorsun illa ?

Motosikleti
    Yamaha R6
    1500-1600 cıvarı genelde bu tarzda bir motor istiyorum vitesli olması benım için daha çünkü ileride büyük motora geçmeyi düşünüyorum pratik olur en azından

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    1000 liradan fazla verme..İlk motorun olarak alabilirsin biraz çileli olur ama sana çok iyi tecrübe kazandırır..Ağırdır dönmek bilmez sorun sorun vs.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Bu fiyata sıfır motosiklet alamayacağın için sana ufak bir yardım edeyim istedim.

Buyrun seçenekler ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ik-motor/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...cme-baba/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35543407/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35476570/detay

Ben Mondial'den yola çıktım.Sahibinden.Com'a girip araştırma yapabilirsin.Ben motosiklet almadan önce 1 ay boyunca her gün sıkılmadan bunları araştırmıştım sana tavsiye ederim.

Motosikleti
    Mondial 150 rf
    bence bahsettiğin o iki motordan birini almak yerine , Cbr 125 çakması ramzey 125 lik al, biraz daha hafif ve seridir kasa olarakda az daha ufaktır, seni çok zorlamaz daha iyi alışırsın zaten o iki motorun bundan üstün bi yanıda yok , en azından şişirme grenajları yok hantal deil

Alıntı Cem41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bahsettiğin o iki motordan birini almak yerine , Cbr 125 çakması ramzey 125 lik al, biraz daha hafif ve seridir kasa olarakda az daha ufaktır, seni çok zorlamaz daha iyi alışırsın zaten o iki motorun bundan üstün bi yanıda yok , en azından şişirme grenajları yok hantal deil
    mtorn marksı rmz 125T-22 mi? oysa bktmda onun tpnte bsy istmyorum cbr 125 modelinde yani sport yars motru modelinde.. bu tipte hangi modellri onere blrsnz.. smdiden yardmlarnz ıcn teskkur edrim.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    kardeş bence her iki modelde aynı tip olarakda motor aksamı olarakda sadece isimleri başka ben olsam hangidi daha ucuzsa onu alırım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)