Akıl almaz motosiklet kazası
Reklamlar
-
Moskova'nın en işlek caddesinde hızla ilerleyen üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet kontrolden çıkınca saniye saniye kaydedilen bir dehşete konu oldu.
Motosiklet karşı şeritte kırmızı ışıkta bekleyen bir jipe hızla çarptı. Kaza ile sürücü ve yolcu motosikletten savruldu. Kaza ile motosiklet sürücüsü çarptığı jipin ön camına, yolcu da jipi aşarak arkadaki jipin ön camına yapıştı.
Motor sürücüsü ve yolcu kazada ağır yaralanırken şoku üzerinden atan jip sürücüleri ise yaralıların hemen yardımına koştu.
DHA
http://video.mynet.com/habervideo/Ak...azasi/1027633/
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
Reklamlar
-
Direk 600 lükle başlamış herhalde arkadaş.Anladın sen onu
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
-
Havalanan sürücünün arkadaki aracın önüne değil de üstüne düşmesi büyük şans.
Ama neredeyse bütün motosiklet kazalarını akıl alır, bu da aklın alacağı bir kaza. Motosikletle bir cisme çarpınca başka ne olur ki, işte sonuç bu mesela.
Akıl almayan şey insanların sürüş tarzı olabiliyor bazen.
-
necatik35 adlı üyeden alıntı
necati abi yine koymuş kapağı
-
-
Süper Moderatör
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
01 Aralık 2010, 18:40
kanka sağlam giriyo ama ha
Orgazma Dudak Büktürür
-
01 Aralık 2010, 18:47
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
-
01 Aralık 2010, 18:52
KuweytLi adlı üyeden alıntı
olm benim kafam iyiyken bile senden iyi kullanıyorum ben.en azından sahilde 180 e kitlemiyorum
Orgazma Dudak Büktürür
-
01 Aralık 2010, 19:04
Arkadaşlar konu dışı ama, Fazer için bu tarz bir monokapak arıyorum, nereden bulabilirim?
-
01 Aralık 2010, 19:08
İnsanlar çok duyarsız olmuş, yoluna devam ediyorlar.
-
01 Aralık 2010, 19:23
anlamış abisi anlamış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
inzell adlı üyeden alıntı
İnsanlar çok duyarsız olmuş, yoluna devam ediyorlar.
acaba hangisi doğru bu insanların duyarsızlıklarımı yoksa bizim memlekette olsa çok tan her iki şeritte kapanmış merkalı gözler toplanmış ambulans gelemez ilk yardım müdahalesi yapmak isteyip de bu işi usulüne uygun yapamayanların oldugu,yardım dan çok yaralıların daha acı çekmesine sebebmi verirlerdi acaba....
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
-
01 Aralık 2010, 19:25
Khutuck adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar konu dışı ama, Fazer için bu tarz bir mono
kapak arıyorum, nereden bulabilirim?
bunlardan olmaz mı ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
01 Aralık 2010, 19:38
Vay be topik e bak, sastim kaldim vallahi.
Söz konusu kaza bile topikde ki konusmalar kadar sasirtmadi.
Üstü kapali alkol uyusturucu muhabbeti yapiliyor artik motosiklet net topiklerinde.
Harika yaa , muhabbetiniz her daim olsun, keske herzaman böyle neseli olun.
Hem sulu hem kuru takilin, hatta isi biraz daha ilerletmenizi tavsiye ederim. Size kimyasallari öneriyorum. Sonra trafige kapali bir alanda gaz acmanizi.
En azindan insanlara bisey olmaz...........
-
01 Aralık 2010, 19:44
rman adlı üyeden alıntı
Üstü kapali alkol uyusturucu muhabbeti yapiliyor artik motosiklet net topiklerinde.
Hem sulu hem kuru takilin, hatta isi biraz daha ilerletmenizi tavsiye ederim. Size kimyasallari öneriyorum. Sonra trafige kapali bir alanda gaz acmanizi.
Kapak işini kilitlenen şu konuyu takip edersen anlarsın.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...diyenlere.html
Sulu kuru işine karışmam bu konular beni aşar.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
01 Aralık 2010, 20:18
rman adlı üyeden alıntı
Böyle bir yorum yapıcaktım fakat tecrübeli birisi duyarlı birisi illa ki yapıcaktır dedim hiç ses etmemiştim siz yapmışsın evet adamlar artık forumda alkollü motor kullanıyoruz diyorlar 2 tane kendini üstün zekalı akıllı sanan arkadaş var bu forumda hava atılıcakmış bir konu gibi yok ben sulu 180 yaptım gibi muhabbetler yapıp kendilerini üstün ırk gibi görme çabaları var böyle adamlar her zaman kaybeder her yerde böyledir böylede devam eder.
-
01 Aralık 2010, 20:41
ISEPULTURAI adlı üyeden alıntı
Böyle bir yorum yapıcaktım fakat tecrübeli birisi duyarlı birisi illa ki yapıcaktır dedim hiç ses etmemiştim siz yapmışsın evet adamlar artık forumda alkollü motor kullanıyoruz diyorlar 2 tane kendini üstün zekalı akıllı sanan arkadaş var bu forumda hava atılıcakmış bir konu gibi yok ben sulu 180 yaptım gibi muhabbetler yapıp kendilerini üstün ırk gibi görme çabaları var böyle adamlar her zaman kaybeder her yerde böyledir böylede devam eder.
Aynı şeyi düşünmüşüz
Körler sağırlar birbirini ağırlar ortamı yaratmışlar kendi aralarında.
Geçen bir konuda da bozacının şahidi şıracı yı oynuyorlardı..
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)