Yaşım 16(95 Dogumluyum).Yazın Motor Tamircisine mi girsem,Ne İş Yapsam para Getiren de Bir Motor Alsam.Annem Su Sat Diyo :D
Bu arada:Yaza Daha Çok Var Fln Demeyin de..
Yaşım 16(95 Dogumluyum).Yazın Motor Tamircisine mi girsem,Ne İş Yapsam para Getiren de Bir Motor Alsam.Annem Su Sat Diyo :D
Bu arada:Yaza Daha Çok Var Fln Demeyin de..
site güvenliği,inşaatta amelelik,kargo şirketinde fatura,fiş kesme ... ben 13 yaşından beri her yaz tatilinde bu işlerle uğraştım
yazın çalışmak istiyorsan motor almak için değil kendini geliştirmek için çalış
bu yaşlarda ''bir şey'' elde etme niyetin sadece bilgi olsun
16 yaşında iken yazın git kütüphaneye ingiliz, alman, rus, türk hangisi olursa tüm bu edebiyatları öğrenmeye çalış
hele ki bu okul dönemi kafanı motorlarla felan meşgul etme
okulunla meşgul et sadece
30 yaşında da sürersin motorunu 40 yaşında da
motosiklet.net üyesiyim..
Böyle bir hayalin uğruna inatla çalışabilmek müthiş bir azim ister.Eğer gücün varsa bunu sana ne bir insan verebilir ne bir kitap...
Ben de hayatımda hiç çalışmamış olmama rağmen yaz tatilimde çalışmıştım.Çok çeşitli işler var,o kadar seçici olma.Umarım uygun bir iş bulursun
facebook.com/kaskafa
Sadece bugün mutlu olmak için uğraşma!
Yaşam boyu mutlu olmak için çalış
İnternet üzerinden çalışabilirsin, ben motorumu öyle aldım. Geçimimi de bu işle sağlıyorum uzun zamandır.
www.motorumla.net
tarla sula benım gibi çapa yap vs vs
Hayal kurmak ve ulaşılabilir hayalleri gerçekleştirmek için azimli olmak şart ancak temelde gerçekçi & kanaatkar olmak da şart yoksa hayal kırıklığı düşünülenden daha yıkıcı olur...ne yaparsan yap,başarılar sana
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Tanıdıkların Varsa Plaj'da Çalışabilirsin
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
Zaten Makine Mühendisi Olucam en iyisi Motor Tamircisine Girip Çalışıyım,Akmasa da Damlar.2.el Ucuza Alır Toplar Bi şeyler yaparım Artık.Teşekkürler Tavsiyeleriniz İçin
Gir bir tamirciye, para kazanmasan bile boş gezmekten iyidir, elin bir işe yatkınlık kazanır. 14 yaşından beri her fırsatta çalışıyorum, çok çok farklı işler yaptım, çok alakasız işlerden kazandığım deneyim hayatta çok işime yaradı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)