Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

lütfen gelişi güzel kaza videolarını paylaşmayın

REKLAM ALANI
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    her önnüne gelen kaza videosu yayınlamaya başladı çokmu güzel görüntülerr bırakın artık..... insanlarıı motordan soğutmaktan başka hiç bir işe yaramıyor kaza olmuş hoop yayınlansınn..

sinir bozucuu dicek çok şeyim var ama kısa kesiyorumm.
    anlayana...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    .

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Birde şu yönden bakalim :

Kazalar durup dururken olmuyor.
    Her kazadan cikartilmasi gereken bi ders oldugunu düsünsek
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    parçalanmış bedenleri koymaktansa sadece kazayı koymak bence faydalı. misal çok düşük bir hızda iken kamyonun altında kalıp ezilen bir motorcu vardı. onun sayesinde kamyonlardan her türlü uzak durmaya çalışıyorum. özelliklede trafikte.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Evet bir kaza başlığında yazdığına paralel şeyler yazmıştım,

birisine araba çarpmış, adam 3 metre havalanmış resmi koyulmuş,

kimisi asfaltta kanlar içinde yatıyor...

ya bu adamların da sevdikleri, tanıdıkları var, kim bi sevdiğini o şekilde görse internet ortamında, acısı derinleşir, sinir krizleri geçirir...

Çok hassas bir konu ama hiç dikkat edilmiyor...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

apocahpto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kesinlikle katılıyorum. uzun zamandır takıpçısıyım forumun. ehliyet 15 gün sonra elimde. ve motor cocukluk hayalım. daha başlamadan hayalime son vermeyı düşündügüm oluyor. bence forumda yasaklansın bu tür şeyler. daha motorsiklete teşvik edici şeyler olması lazım. kimse kalkıp motorsikletin trafıkte nasıl işe yaradıgı veya park sorununun olmadıgını soylemıyor. veya bunun gibi şeylerle insanları teşvik etmiyor motorsiklete. türkiyede önyargı var motorsiklet alırsan ölürsün! ... ve kimse bu önyargıyı kaldırmak için çaba sarfetmiyor.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde şu yönden bakalim :

Kazalar durup dururken olmuyor.
    Her kazadan cikartilmasi gereken bi ders oldugunu düsünsek
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parçalanmış bedenleri koymaktansa sadece kazayı koymak bence faydalı. misal çok düşük bir hızda iken kamyonun altında kalıp ezilen bir motorcu vardı. onun sayesinde kamyonlardan her türlü uzak durmaya çalışıyorum. özelliklede trafikte.
    sizlerde bu konuda nekadr bilinçlisiniz biliyosunuzz.. maksat konu açayım laf olsun torba dolsun gibi konu açanlara demem
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Kaza yapan sürücünün bedeni yerine, kazanın nasıl olduğuyla ilgili görüntüler olsa daha yararlı olur.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aynen katılıyorum bizde motorcu olduğumuzdan fazalaca etkilenip üzülüyoruz hatalı bir davranış

Markopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Gts 250İ Evo
    Daha motora başlamadan tırsmaya başladık yahu. Vaz mı geçsek acebaa ?
    Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
    GARAJ Müdavimi

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Görüntü ne olursa olsun kaza ne şekilde olursa olsun. Sıradan bir vatandaş hatta motora binen bazı arkadaşlar için bile "motora binersen sende böyle olabilirsin" hissi veriyor. İçerilerde bir yerde.
    Faydalı mı zararlı mı ayrıca tartışılır.Ayrıca bizde de kazaya karışan diğer araçlara karşı bir nefret oluşturuyor.
    Kaza bize önemli bir ders vermeyecekse hiç yayınlanmamalı bence.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her önnüne gelen kaza videosu yayınlamaya başladı çokmu güzel görüntülerr bırakın artık..... insanlarıı motordan soğutmaktan başka hiç bir işe yaramıyor kaza olmuş hoop yayınlansınn..

sinir bozucuu dicek çok şeyim var ama kısa kesiyorumm.
    anlayana...
    hassas kardeşim benim

alemde ne olup bittiğinden haberdar olmak zaman zaman can acıtsada temkin aşılama vazifesiyle anlam kazanır.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı mefaülün,failatün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    temkin aşılama vazifesiyle anlam kazanır.
    Ne dedigini anlamadim ama arkadasa katiliyorum.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Bu konuya tamamen katılıyorum. En son geçenlerde açılan kanlı görüntülerin altına da yazıp moderatöre şikayetimi bildirmiştim. Ardından konu kapatıldı ki teşekkür ederim. Forumumzda olmaması gereken görüntüler. Kazaların oluşlarını izleyebiliriz ancak kaza sonu kötü görüntüler hem biz motorcuları hem de yakınlarını incitir..
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Kan revan içinde ezilen parçalanan bi motorcu arkadaşımızı izleyerek kimse bişey öğrenmez ve tedbir almaz boşuna ders mers alırlar demesin kimse..Türkiye'de motorcu olmak zaten ölüm kalım çizgisinde yaşamaktır motorunuz ne olursa olsun bu bilinçteki şoförler olduğu sürece daha çok kaza haberleri çıkar.Yarın ben ertesi gün diğeri bu böle gitmiştir ve hepte öle gidecek gibi. Dün dümdüz yolda hızlı şekilde ilerlerken adamın biri yan yoldan çıkacaktı beni gördüğü halde hiç tınlamadan yola fırladı ben durmayı beceremeseydim vurmuştum yanii..Bu tür paylaşımlar yapmak sadece motorcu ve motorcu adayı arkadaşlarımızı motordan soğutmaktan başka bi işe yaramaz kusura bakmayın bayağı uzun yazdım saygılar..
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aynen kaza topikleri kontrol altında tutulmalı moderasyon gerekli gördüğünde silmeli bence biraz daha hassasiyet istiyoruz o kadar başlık da gayet yerinde olmuş "*LÜTFEN GELİŞİ GÜZEL* kaza videolarını paylaşmayın"
    Ninja

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizlerde bu konuda nekadr bilinçlisiniz biliyosunuzz.. maksat konu açayım laf olsun torba dolsun gibi konu açanlara demem
    İnce ruhlu kardeşim benim
    Üstad haklisin ne diyim.
    Bisey itiraf edeyim mi, ben kan görmeye dayanamiyorum
    Yani oyle tansiyonum felan düşmüyorda, kötü oluyorum, kaldiramiyorum öyle kan gormeyi, üzülüyorum, morelim bozuluyor hani.
    Ama kazanin olusumu hakkinda bilgi sahibi olmak icin izliyorum o tür videolari.
    Umarim günün birinde bana faydasi olur.

Alıntı suato21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kan revan içinde ezilen parçalanan bi motorcu arkadaşımızı izleyerek kimse bişey öğrenmez ve tedbir almaz boşuna ders mers alırlar demesin kimse..Türkiye'de motorcu olmak zaten ölüm kalım çizgisinde yaşamaktır motorunuz ne olursa olsun bu bilinçteki şoförler olduğu sürece daha çok kaza haberleri çıkar.Yarın ben ertesi gün diğeri bu böle gitmiştir ve hepte öle gidecek gibi. Dün dümdüz yolda hızlı şekilde ilerlerken adamın biri yan yoldan çıkacaktı beni gördüğü halde hiç tınlamadan yola fırladı ben durmayı beceremeseydim vurmuştum yanii..Bu tür paylaşımlar yapmak sadece motorcu ve motorcu adayı arkadaşlarımızı motordan soğutmaktan başka bi işe yaramaz kusura bakmayın bayağı uzun yazdım saygılar..
    Kismette varsa gelir hint'ten yemenden, kismette yoksa ne gelir elden?

Konu basliginda ''Lütfen gelisi güzel kaza videolarini paylasmayin'' denilmis.
    Otomobil sürücülerin hatali oldugu videolari paylasmayin denilmemis.
    Konuyu bilincsiz otomobil sürücülerine nasil bagladiniz?
    Ne alaka yani? ben pek anlam veremedim bu yoruma.

Kendi yaptigi hatalardan dolayi hayatini kaybeden motosiklet sürücüleri yokmus gibi bi yorum olmus.
    Herneyse konumuz bu degil.

Tabiki hos görüntüler degil bunlar.
    Fakat bu forum'un amacida bu degilmi zaten?
    Paylasiyoruz, tartisiyoruz, dogrulari yanlislari aklimiz erdigi kadar yorumluyoruz.
    Ha bunlari izlerken tabiki istemedigimiz goruntulerde cikiyor karsimiza.
    Gidenlere Rahmet diliyoruz.
    Kalanlarda aci bir tecrübe edinmis oluyor...
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    En kanlı, kol bacak kopmalı kafa patlamalı kaza görüntüleri bile bu forumda paylaşılmalı. Kazaların çok büyük bir oranı sürücü hatasından kaynaklanıyor. "Üsdüğüze gırıyo gamyonçulağ bühühü" demeyin, üstünüze kırılabilecek şekilde sürmeyin. Kazanın ve ölümün kaçınılmaz olduğu bir video izlemedim daha.

Gençleri düşünen not: fazla kanlı olanlara "Çok kanlı bu, 18'inden küçükler izlemesin" notu düşülebilir. 18 yaş altındakilere de gelişi güzel videolar yerine gidişi yahşi videolar gösterilebilir.

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    çok doğru bir konuya değinmişsiniz

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    kazalar dikkatle incelendiğinde , herkez pay çıkarabilir. neden kaynaklandığnı anlayabilir az çok.
    mesela bn çok izlemişimdir. özellikle ani frenlerde nelerin olacağını azçok biliyorum.yada virajlara yüksek hızlarda girilince ne gibi sonuçlar alındığnı izleye izleye öğreniyrouz işte

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 ----------

Alıntı Markopaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha motora başlamadan tırsmaya başladık yahu. Vaz mı geçsek acebaa ?
    herşeyin bir zorluğu vardır ..caymak yerine zoru başarsak?
    bizler insan lar aciz mahluklar yaşamımız kısıtlıdır kaderide düşünün biraz, teslim olunması gerek.
    çünkü ne kadar tedbirli sürsenizde son nefesiniz orda ise kaçamazsınız, gelir tedbirsizin biri sizin tedbirinizi hiçe sayar.
    ölümden bu derece korkmaya gerek yok hazır olalım tedbiri alalım güzel kullanalım biz sebebiyet vermeyelim gerisine ALLAH kerim...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)