adam 320 ile giderken ilerdeki trafiği görmüş ve yavaşlamış neden günahını alıyorsunuz adamın arkadaşlar :D
adam 320 ile giderken ilerdeki trafiği görmüş ve yavaşlamış neden günahını alıyorsunuz adamın arkadaşlar :D
bunlar zavalı adamlar işte akşaa kadar racing resimlerine bakan motorsiklet denince aklına racing den başka bişey gelmeyen zavallı özal gençliği
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
evet evet hatırladım o günü 2-3 yıl kadar önceyidi vatan caddesinde yanımızdan geçmişti bu oydu evet!!!
tantuni mi yesek napsak :D
hasssssssssseki hastanesı ne havale edıyorum kendısını...
www.erkakurye.com
Allahtan yalanciya bisi yapmiyolar yoksa kucaktan inmezdi arkadas
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
max km hızı 322 yazmış ama bakırköye doğru 348i görmüş kafamı karıştırdı
320 de sıkıntı yok 340 ta titreme yapıyor ;D
Bayır aşağı mı bayır yukarı mı yapmış ona göre şaşıracam..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
bayır yukarı yapmıştır, bayır aşağı bi de arkadan rüzgar oldumu 400ü zorlanmadan geçer, ama o hızda deponun altındaki ses artacağından yolculuğu olumsuz etkileyebilir.
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Hala gülüyom...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
zaytung'u geçmiş...
"men dakka dukka"
bu adam ne içmiş böyle. içtiği şey bayağı etkiliymiş iyi kafa yapmış. adam uçuyor ayaklar yerden kesilmiş belli
depoya tinermi atmış eleman ne yaptış daha çabuk uçsun diye
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
bi sen bide modifiyeli diye tabir edilen cg motora binenler tüm motosiklet net camiyası anladı onu ;)
sözün bittiği yerdeyiz...
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Ben motorculuğu bırakmaya karar verdim bu yazıdan sonra...
Bindiğimize motor deniyorsa bu bahsi geçen CBR ne ...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Havada Durdum Şahitlerim Var
Sado
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)