Acaba neden bunları yazma gereği duydu orasıda ayrı mevzu?
Yinede güzel yazmış.
Böyle başlıklar kısa sürede ne çok hit alıyor
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
hocam sen bide bunu gör http://www.motosiklet.net/forum/moto...iyorsunuz.html yarım saat oldu açılalı ama maş. her giren yazıyo
bence'de 122 yazacağına parmak hatası (bir parmağın yaptığına bakarmısınız ) 322 yazmış
zaten cbr'a araba lastiği taksan oldugu yerde sayar durur birde kawasaki,üstü pilav hesabı motor takınca ağırlığı taşıyamaz bile.
O cbr bunlara ne diyordur kim bilir sizin gibi adamın ....
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
yeahh... istanbulun gerçek fatihi... ne içmiş ki bu kafaya ulaşmak için
Ninja
O yazıyı yazan kişinin gerçekten bir motosikleti olsaydı veya herhangi bir araç ile 150 km hızı görmüş olsaydı, o kadar sallayamazdı.
yeeehauuuu ninja 250'ye 400 yaptırcak BURAYA DİKKAT: motoru toplama yapmışlar kawasaki-aprilia-honda'dan parçalarla böyle topikleri seviyorum yaaa çok eğlenceli
Ninja
Bi de anlamadığım bu galata köprüsü ne kadar uzun köprüymüş.... Adam 100 le giderken asılıyor gaza 300 leri görüyor...
Güzel anlatmış..Keyifle okuduk...
Başka maceralarını da bekleriz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlara eğlence lazım sar sar bitmez makara konuyu açandan allah razı olsun bende çok güldüm yaw
Pc Motosiklet oyunudur o. Ya da ayazda bir yerleri açık uyumuştur.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
ağlamak istiyorum sayın seyirciler
bu bi rüya olmalı
Haci,herkes sallarda bu kadarmi sallaar yahu??Ama hakkaten komik olmus.Bence bu arkadas komiklik amacli yazmistir,lutfen ciddiye almayin
RIDE or DIE
honda activayla yaptım dese daha fazla inandırıcı olurdu, yaptım ordan biliyorum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
abicim sen ne içtin ne yedin de böyle bir kafaya sahip oldun ya
Ölmek için degil, Ölene kadar...
hayabusa alıp götürürsem 600 ü gösterir mi acaba makina? :D
Hıııı...neeee...nolmuşş..Benim cıbır 1255 km hız yapıyor..atması bedava..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)