Cocugun sordugu sorunun cevabi haric herturlu sey soylenmis.Bu mu saf bilgi platformu ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Körüklemesene ! Ona bu düşüncesinin yanlış olduğunu ve bu düşüncesinden vazgeçmesini söylüyoruz. Bu kadar kişi nasihat etmiş sen körükle geliyosun! Nasıl bi anlayış tarzı bu? Ölse ? Hepsinden kötüsü sakat kalsa? Bir ömür boyu yatağa mahkum kalmasın diye nasihatler verilmiş. Şöyle düşün; kendi çocuğun bir gün gelip sana 600lük bir motor istiyorum dese çocuğuna dediğin gibi saf bilgiler verirmiydin acaba ! Burdaki herkes bi ana baba evladı. Kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor.
hiçbirşey olmaz kardeşim trafiğe kapalı yerde 2 3 hafta biraz alıştırma yap ondan sonra cık trafige ama ehliyetsiz sakın kullanma
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Caddeye çıkmayacaksında cross mu yapıcaksın 600 f le ?
............
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
Aynı , konuyu bende açmıştım 600fle başlayayım , korumalarımla filan diye fakat mesele sadece motordan düşüp - düşmemek değil sen 600f le tren gibi gittikten sonra nerde kaldı zevkk nerde kaldı SS , şimdi alıp odun gibi gitmektense hyo250 al , zamanı gelince , kendini hazır hissetiğinde istediğin makinayı alıp üstünde cirt atarsın , keyif alırsın
allah ım baba parasıyla herşeyi yaparım zihniyetten sen masum insanları koru...
öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...
Sen 125lik al diince bu cocuk 125lik mi alacak ? Herkes de kalip olmus bu artik.Sorana 125lik al.Bu ne yahu ? Eleman ne soruyo ne cevap veriyosunuz.Hicbirinizde ustteki 10larca ayni mesaji tekrar etmekten sikilmiyorsunuz.Insanin imkani varsa diil 600lukle direk 1000le yine baslar.Ornekleri mevcut.Sayisiz hatta..Hepsi de hayatta.Ama 125likle baslayip 600e gecip olen adam da cok ? 600luk bir aleti tanri yaptiniz arkadas.Bisiklet surebilen herkes kendine guveniyorsa 600e de biner.Yeterki motorla butunlesene kadar -ki bu da 1-2 ay alir, riske girmesin.
Benim cocugum zaten ehliyet yasina geldiginde yeteri kadar 125yada civari cc tecrubesine sahip olur dert etme bunu kendine.
Simdi soruyorum bu yazan cizenlerin hepsinin parasi vardi da sirf bilincli oldugundan gidip 125lik 150lik mi aldi ? Birakin allah askina ..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)