Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yardım İstiyorum!

REKLAM ALANI
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı SlowRacing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aklı başında bir gencim..

ÖLÜRSÜN..---> FARKINDAYIM !
    bu program geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Cocugun sordugu sorunun cevabi haric herturlu sey soylenmis.Bu mu saf bilgi platformu ?
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cocugun sordugu sorunun cevabi haric herturlu sey soylenmis.Bu mu saf bilgi platformu ?
    Körüklemesene ! Ona bu düşüncesinin yanlış olduğunu ve bu düşüncesinden vazgeçmesini söylüyoruz. Bu kadar kişi nasihat etmiş sen körükle geliyosun! Nasıl bi anlayış tarzı bu? Ölse ? Hepsinden kötüsü sakat kalsa? Bir ömür boyu yatağa mahkum kalmasın diye nasihatler verilmiş. Şöyle düşün; kendi çocuğun bir gün gelip sana 600lük bir motor istiyorum dese çocuğuna dediğin gibi saf bilgiler verirmiydin acaba ! Burdaki herkes bi ana baba evladı. Kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor.

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    hiçbirşey olmaz kardeşim trafiğe kapalı yerde 2 3 hafta biraz alıştırma yap ondan sonra cık trafige ama ehliyetsiz sakın kullanma
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Caddeye çıkmayacaksında cross mu yapıcaksın 600 f le ?
    ............
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Thisfalse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan Yok
    Alıntı SlowRacing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveeet
    Yaş 17'ye de dayandı..
    Aklı başında bir gencim..En azından öyle sanıyorum ve çevrem öyle diyor..
    Okullar kapandığı gibi 8-9000' E 600cc Bir racing almak istiyorum marka model önemsiz..Sanırım ' F ' serisi olacak dengeliymiş öyle diyorlar )
    Çok uzatmak istemiyorm en nihayetinde..
    Vitesli Kullanmadm..İlk vitesli deneyimim olucak..
    Seçim değiştirmem çünkü aşığım..
    Şimdi Ölürsün diye mesajlar yağacak alta..100Lerce konu gezdim hepsinde aynı..
    ÖLÜRSÜN..---> FARKINDAYIM !
    Şimdi 1 dakika da olsa daha fazla hayatta kalabilmem için sizden tavsiye istiyorum abiciklerim.. HERŞEYİN FARKINDAYIM.. AMA BU AŞK ! Bilirsiniz Ya hu..
    Şimdi ölürsün mesajları yerine hayatta kalmak için bunları yaparsan iyi olur mesajları alırsam inanın acayip mutlu olucam..
    Çook teşekkürler..

Sana Tavsiyem Şöyle Olucak ;

İlk başta git mondial al 125 lik 150 lik vitesli.İyice alış okullar kapanana kadar.Sonra motor yükseltirsin.Korumalarını Kaliteli Al Markete Bile Giderken Full Koruma Giyip Git. Sana Tavsiyem Budur Arkadaşım
    Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.

GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Aynı , konuyu bende açmıştım 600fle başlayayım , korumalarımla filan diye fakat mesele sadece motordan düşüp - düşmemek değil sen 600f le tren gibi gittikten sonra nerde kaldı zevkk nerde kaldı SS , şimdi alıp odun gibi gitmektense hyo250 al , zamanı gelince , kendini hazır hissetiğinde istediğin makinayı alıp üstünde cirt atarsın , keyif alırsın

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu Topic patlar.

txxxr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ???????
    allah ım baba parasıyla herşeyi yaparım zihniyetten sen masum insanları koru...
    öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...

Motosikleti
    Mondial 150 rf
    Alıntı kashmar54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuna hala cevapmı yazıyorsunuz.

abisi sende git kendine don al
    doğru söze ne denirki

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Körüklemesene ! Ona bu düşüncesinin yanlış olduğunu ve bu düşüncesinden vazgeçmesini söylüyoruz. Bu kadar kişi nasihat etmiş sen körükle geliyosun! Nasıl bi anlayış tarzı bu? Ölse ? Hepsinden kötüsü sakat kalsa? Bir ömür boyu yatağa mahkum kalmasın diye nasihatler verilmiş. Şöyle düşün; kendi çocuğun bir gün gelip sana 600lük bir motor istiyorum dese çocuğuna dediğin gibi saf bilgiler verirmiydin acaba ! Burdaki herkes bi ana baba evladı. Kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor.
    Sen 125lik al diince bu cocuk 125lik mi alacak ? Herkes de kalip olmus bu artik.Sorana 125lik al.Bu ne yahu ? Eleman ne soruyo ne cevap veriyosunuz.Hicbirinizde ustteki 10larca ayni mesaji tekrar etmekten sikilmiyorsunuz.Insanin imkani varsa diil 600lukle direk 1000le yine baslar.Ornekleri mevcut.Sayisiz hatta..Hepsi de hayatta.Ama 125likle baslayip 600e gecip olen adam da cok ? 600luk bir aleti tanri yaptiniz arkadas.Bisiklet surebilen herkes kendine guveniyorsa 600e de biner.Yeterki motorla butunlesene kadar -ki bu da 1-2 ay alir, riske girmesin.
    Benim cocugum zaten ehliyet yasina geldiginde yeteri kadar 125yada civari cc tecrubesine sahip olur dert etme bunu kendine.
    Simdi soruyorum bu yazan cizenlerin hepsinin parasi vardi da sirf bilincli oldugundan gidip 125lik 150lik mi aldi ? Birakin allah askina ..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)