dediğinizi yaptım işe yaradı sağolun :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
wayy Hocam koruma çekmişsin görmeyeli hyo neden olmadı ya
-
hayırlı olsun en kısa zamanda motruda alırsın inşallah bu arda montu ne kadara aldın ?
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
ee gözün aydın darısı başımıza )
-
-
-
-
moralini bozmak istemem ama bence acele etmissin. Ben olsam motoru aldiktan sonra motorun rengine göre kask ve kiyafet alirdim... Simdi kask ve kiyafete uygun motor alman lazim
-
-
Cbr125 güzel seçim.
En doğrusunu yapmışsın...
Güle güle kullan.
-
Hepsi çok şık,eskiterek paralansın.
-
Çok iyi yapmışsın buggin, hayırlısı bakalım
-
2010 kasa CBR125R'sa güzel seçim.
-
-
BBRR adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun . aklıma birden Cem yılmazın ilk filmi "her şey çok güzel olacak" geldi tüm film boyunca bar tabureleri hazır yakında barı açıyorum diyodu
sende tabureleri almışsın iş bara kalmış
ama görkemin aksine ben cbr 125 için iyi seçim diyemeyeceğim .. gt 250 yani naked olan yani comet olan çok daha akıllı bir seçim olurdu. bunu ancak yarın öbürgün her iki motorunda içinde olduğu bir gezide anlarsın .. cbr her bakımdan cometin ancak eksoz dumanını yer ... ama fiyat aynı hemen hemen ...
Binerim cometime cbr da arkamadan baksın dursun .. hele hele artçılı kullanımda ..
Yanlış hesap adamı bagdattan döndürür.
İkisinin arasında ortalama 2000 tl fiyat farkı var.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
ikinci el temiz bi hyo gt 250 r al bak keyfine...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Ayrıca açık havada duman mı yenir, kamyon mu bu?
-
Hayırlı olur inşallah. O takıma güzel mafsallı birde dizlik ve bellikte ekledinmi çok güzel olur.
CBR 125 te güzel seçim. Allah kaza bela vermesin.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
hayırlı olsun sevindim senin adına darısı başıma inşallah
-
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)