RR ile takaslı Araç (kabinin önündekine dikkat xD)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
"arka koltuktaki kabinlerin önündeki" dediğin şey beyzbol sopası ise umarım motosikletlileri kovalamıyordur onunla
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
derdiyok bnce o
-
Haha )) Kanıt
-
Kaputu siyaha boyatmayi anlamiyorum, resmen kaza yapip kaputu katlamis arabaya
astar boyali yeni motor kaputu takmislar gibi duruyor, sadece bu ilandaki araba icin demiyorum
Discovery channel'da West Coast Custom'da bir VW Touareg'in kaputunu siyah kaplamislardi
aynen kazali arac gibi oluyor bence.
-
-
bu arabanın negatif ünü malum
gece tavan lambası acık gezen 42 numara ayaklı abuzittin ablaların tercihiymiş genelde
renk de oldukca igrenc
buna manitayla binen katil olur o sopayla
-
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
bu arabanın negatif ünü malum
gece tavan lambası acık gezen 42 numara ayaklı abuzittin ablaların tercihiymiş genelde
renk de oldukca igrenc
buna manitayla binen katil olur o sopayla
Bkz::. Travesti
-
-
amma abarttınız yavv . adam beyzbol oyuncusu, oyundan gelirken sopasını bagajda unutmuş . neden bu kadar büyüttünüzki..
-
Concorde787 doğru söylüyo dikkat edin arabayı arkadaş amerikada sattığı için beyzbol sopası çoook doğal
-
birde direk 600lük isitiyor Allahın 42 ayaklısı
-
Bir de bunlar hep keyfe keder boyanıyor nedense.keyfe keder jant taktım keyfe keder egzos taktım.Ne keyifmiş ne kedermiş arkadaş
-
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Bir de bunlar hep keyfe keder boyanıyor nedense.keyfe keder jant taktım keyfe keder egzos taktım.Ne keyifmiş ne kedermiş arkadaş
para çok abi adamların keyfi var
-
arka koltukda oturanın adı Haydar Hakyemez :D
Motor Sürmeyi Tam Öğrenince HARLEY DAVİDSON hemde en büyüğünden ::koop::
-
İki saattir bakıyorum, bakıyorum bu kadar yazılıp çizilecek ne var anlayamadım hala?
Arkada bir beyzbol sopası var.. Başka da bir absürdlük keşfedemedim..
Yaşlandım mı nedir?
-
arabada tam travesti arabası
Now the world is gone. Im just one.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)