Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yardım Edermisiniz ?

REKLAM ALANI
    reak41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamun aleykum arkadaşlar abiler...pazartesi günü bir motosiklet için anlaştım ama tek gidicem 18 yaşındayım bilmediğim biyeri gidicem ? Bana motordan anlayan (tamirciye götürme şansım cok az)yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı ? motor Ümraniye Tepeüstü mahallesinde..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    tek gideceksen dikkatli ol göstermeden de alma paran boşa gitmesin
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    ilkte motor no ile şase no ya ruhsattan bak

Teşekkür ederim arkdaşlar dediğiniz gibi yapacagım başka alırken nelere bakmalıyım ?

QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Mumkunse motora bin test et motordan calışma sesi dışında bir ses geliyormu dinlemeye çalış benzin yağ akıyormu yere vs.. kontrol et yağ yakıyormu ona bak egzozdan çıkan duman zaten belli edecektir öyle bi durum varsa.Hayırlısı olsun ins.
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    en son ne zmn bkaım yaptırmış ne gibi parçalar değiştirmiş bunları öğrenip mekanik sorunu olmadığına inandıktan gördükten sonra ise kaportaya boyasına sinyallerine farlarına sağına soluna bak sonra sen yoluna o yoluna karar sana bağlı

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Motordan anlamıyorsan mutlaka anlayan biriyle git ,yada alma.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

teşekkür ederim arkdaşlar lokal boyalar var oldgu yerde devrilmesi varmış gidince bi şekilde halledicem bakalım teşekkür ederim genede ama ümraniye tarafından varsa biri cok iyi olur minnettar kalırım size..

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    alacağın motor nedir??? anladığım kadarıyla sen anlamıyorsun bu işten..anlayan biri ile gitmeli yada adamın önerdiği haricinde bir motosikletçiye göstermelisin..ve ince ama önemli bir detay...herşeyin okeyini aldığın zaman adama parasını noterde satıştan sonra imzayı atıp vermelisin...
    imzalar bitmeden de verme çünkü zamanında kiralık araba satmışlardı adama..herşey normal notere gidiyorlar evraklar verilip bekleniyor...adam ben tuvalete gidiyorum diyor.parayıda almış ya..arabanın yeni sahibi olduğunu sanan vatandaş kiralık araba ve adına olmayan ruhsatla beraber noterde tutsak kalıyor...

anlamıyorsan mutlaka göster,sonra eyvah deme..
    hayırlı olsun....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    kardeş işini bozmak istemem ama öyle , yok şurda lokal boya var burda 2 vuruk var vsvs. kanma boyalı motorun kazası vardır öyle grajda marajda kendi kendine düşmez yalan onlar sahibinden demi motor , varsa link at bakalım almayız yaw merak etme

Bir tane de benden, adam motosikletini satmak için ilan veriyor,müşteri ile telefonda konuşuyorlar motora bakmaya gelenler adamcağızı darp edip motorunu alıp kaçıyor. Benzer sitede motosikletini görüp tanıyan assubay bu sefer aynı şekilde dövüyor karşısındakini ve polise teslim ediyor!!!!!!!!

Arkadaşlar teşekkür ederim bütün yorumlar için ama babamın bi arkadaşını bulduk tamirci saolsun yardımcı olucak.Sizlerede teşekkür ederim saolun

Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Alıntı reak41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar teşekkür ederim bütün yorumlar için ama babamın bi arkadaşını bulduk tamirci saolsun yardımcı olucak.Sizlerede teşekkür ederim saolun
    Hayırlısı olsunda hala söylemedin motoru cup,scootermı ney

He Kbakma ya görmemişim sahibindende var ümraniyede ninja250r 7,100 tl yazıo anlaştık bakalım servisede götürcem onuda ayarladım kısmetse hayırlısıysa alıcam..

Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Vallahi akşam akşam ezme olduk , ben cup mu scooter mı derken sen bana ninja dedin

:D:D şuan cup kullanıyorum ama :d

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    ben tepeüstünün ordayım neredeyse. ama zaten ninjadan anlamam
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı reak41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun aleykum arkadaşlar abiler...pazartesi günü bir motosiklet için anlaştım ama tek gidicem 18 yaşındayım bilmediğim biyeri gidicem ? Bana motordan anlayan (tamirciye götürme şansım cok az)yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı ? motor Ümraniye Tepeüstü mahallesinde..
    dostum bildiğim kadarıyla ninja araştırıyordun. eğer adam motoru satmak gerçekten istekliyse, sende almak istiyorsan motoru bir ustaya gösterme şartını koy. adam kadıköy'e gelmeyi kabul ederse seni tanıdığım bir ustaya yönlendirebilirim.

benim motoru alırken birlikte kontrol etmiştik. kadıköy hasanpaşa'da uğurlu motor Ergün Usta. piyasada bilinen bir ustadır.

eğer saatten yana bir sıkıntım olmaz ise kadıköy'e sana yardımcı olmak için bende seve seve gelirim.

edit: usta bulduğunu yazmışsın yeni gördüm.

sana benden tavsiye, usta zaten motorun sesinden bir sıkıntısı olup olmadığını anlar, ancak grenajları kontrol etmek için bağlantı noktalarına ve çizgilerine bak. çamurluk içine, arka maşaya, egzosun ve manifoldun bağlantı ve kaynak noktalarına (gerekirse yere eğilip bak), disklere ve fren balatalarına mutlaka bak. disklerde çizik olup olmadığına dikkat et. artçı selesini çıkarmasını iste ve ordan kuyruk grenajına ve bağlantı tırnaklarına bak (kırık varmı yada onarılmış mı diye). servis bakım faturalarınıda iste.

aklıma gelenler şimdilik bu kadar. umarım hayırlısı olur.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

hm overcloud :@kadıköyde varsa tanıdıgın yardımcı olursan çok çok iyi olur bide gelirsen minnettar kalırım sana zaten beni Aye(murat doğanay)nin bluşmasında tanırsın kırmızı cup lu çocuk.

askersss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA DEAUVİLLE NT 700 VA ABS 2006

Dikkat

Hiç gitme.Bildiğin tanıdığın yerden alışveriş yap.Bol şans.
    "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal isen, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olmalısın"

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)