Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yardım Edermisiniz ?

REKLAM ALANI
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı reak41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hm overcloud :@kadıköyde varsa tanıdıgın yardımcı olursan çok çok iyi olur bide gelirsen minnettar kalırım sana zaten beni Aye(murat doğanay)nin bluşmasında tanırsın kırmızı cup lu çocuk.
    hatırlıyorum tabiki

kadıköy'e gelebilirim ama ümraniye biraz zor, oraları bilmiyorum (ne biçim istanbullusun diceksin şimdi )

satıcı kabul ediyorsa gelmeyi bende gelirim tabiki, usta ile tanıştırırım seni 20 - 30tl karşılığı kontrol eder motoru. cbr125'in ve ninjanın bakımlarını orda yaptırıyorum. ninja'ya daha yeni bakım yaptırdım. abimde Pegasso650'e orda bakım yaptırıyor, aile boyu ordayız yani

saat kaç gibi buluşmayı planlıyorsunuz?
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reak41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla telefonlaşırız dedi ama ben sabahtan çıkmayı planlıorm o ne der bi bilgim yok ama motor kardeşininmiş ben gidemem ustayla gelin dedi sanırm ehliyeti yok yada motoru süremiyo ama bir boklukda olabilr..
    RunemagicK::@oralarda tanıdık usta falan varsa yardımcı olabilrmisn ?

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    valla telefonlaşırız dedi ama ben sabahtan çıkmayı planlıorm o ne der bi bilgim yok ama motor kardeşininmiş ben gidemem ustayla gelin dedi sanırm ehliyeti yok yada motoru süremiyo ama bir boklukda olabilr..
    Felaket tellalı demeyin ama tecrübelerimden biliyorum.işim var gelemem,yoğunum gelemem,ustaya gidecek vaktim yok ustanızı alın gelin,v.b bahaneler ileri sürenlerin çoğunda bi mokluk oluyor..aracına güvenen adam gerçekten meşgul ise bile şu saatte ancak müsait olurum diye bir açık kapı bırakır.
    yaşadıklarımla sabittir yeğenime araba almak için gittiğimiz yerde adam anahtarı dayımda dedi,benim ehliyetimde yok kullanmayıda bilmem ki zaten dedi,dayım gelemiyor dedi dedide dedi..gittik arabayı duvara sıfırlamış...zoraki anahtarları geldi ne hikmetse...1 haftadır yatıyor denen arabanın motoru sıcacıktı..hiç sorunu yoktu hesapta ama kapıyı açınca telefonda söylediklerini inkar edip alacak karşılığı bizde bilmiyorum filan dedi..araba taklaatmış ama düzgün bile toplanmamış...
    bize yaramaz dedik ayrıldık yolu bulmaya çalışırken, kullanmayı bilmeyen çocuk ne hikmetse birden öğrenmiş arkadaşlarıyla geziyordu,karşılaşınca rezil oldu ama.......

yani uzun sözün kısası mutlaka bu işlerden çok iyi anlayan birine,hatta mümkünse kendi servisine götürün.az paradan bahsetmiyorsunuz...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

aynen cok haklısın abi bi mokluk olabilir bakalım gidicez görücez ne çıkcak

GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Hocam şu motoru al Yemin ederim ben almışım gibi sevinicem Vallahi

:D:D:D: hayırdır ya nie ole dedin :D:D cok mu uzadı sıkıldınmı :D

GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    :D:D:D: hayırdır ya nie ole dedin :D:D cok mu uzadı sıkıldınmı :D
    Yok hocam estağfurullah öyle demek istemedim , hani yeni motor heyacanı vardır ya içinin kıpır kıpır olması yada ne biliyim yazılarından samimi birisi olduğun belli hani kardeşlik bağımından senin kadar sevindim gibisinden anla işte ya

Hee :D anladım ya uzun zamandır istedğim bişeydi sonuçta azda olsa heyecan var ama babam işçi emeklisi ole ahım şahım bi hayatımız yok verecegimiz para az birşey degil boşa gitsin istemem ondan biraz sıkıntılıyım:D teşekkür ederim bu arada iltifatların için

ugur volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600+150=750 CBF
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Felaket tellalı demeyin ama tecrübelerimden biliyorum.işim var gelemem,yoğunum gelemem,ustaya gidecek vaktim yok ustanızı alın gelin,v.b bahaneler ileri sürenlerin çoğunda bi mokluk oluyor..aracına güvenen adam gerçekten meşgul ise bile şu saatte ancak müsait olurum diye bir açık kapı bırakır.
    yaşadıklarımla sabittir yeğenime araba almak için gittiğimiz yerde adam anahtarı dayımda dedi,benim ehliyetimde yok kullanmayıda bilmem ki zaten dedi,dayım gelemiyor dedi dedide dedi..gittik arabayı duvara sıfırlamış...zoraki anahtarları geldi ne hikmetse...1 haftadır yatıyor denen arabanın motoru sıcacıktı..hiç sorunu yoktu hesapta ama kapıyı açınca telefonda söylediklerini inkar edip alacak karşılığı bizde bilmiyorum filan dedi..araba taklaatmış ama düzgün bile toplanmamış...
    bize yaramaz dedik ayrıldık yolu bulmaya çalışırken, kullanmayı bilmeyen çocuk ne hikmetse birden öğrenmiş arkadaşlarıyla geziyordu,karşılaşınca rezil oldu ama.......

yani uzun sözün kısası mutlaka bu işlerden çok iyi anlayan birine,hatta mümkünse kendi servisine götürün.az paradan bahsetmiyorsunuz...
    Aynen katılıyorum size ama ne yazıkki tecrübe edinene kadar ikincisinde bilemediniz üçüncüsünde kendiliğinden geliyor,amaç bunları yaşamadan yanlış yapmamak.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    ümraniyenin çoğu çinli motorlara bakıyor. benim gittiğim yer ümraniye mondial servisi ama ninjadan anlarmı onu bilmem. yeri ise ümraniye son durakta (son durak değil, ismi son durak), yamanevler ilköğretim okulunun orada.
    birde tam tersi çinli motorlara bakmayan bir usta var ama tanımıyorum kendisini, adınıda unuttum zaten. ümraniye oto sanayide (fatih sultan mehmet sanayi sitesi) idi, arka taraflarında. oralarda sorarsan yerini bulursun çok büyük biryer değil zaten, sanayide ondan başka motorcu olduğunuda zannetmiyorum.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

hm teşekkür ederim cok saol yardımın için

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)