Güvenli sürüş eğitimi hakkında
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar forumda aramayı beceremedim :(
eşimle güvenli sürüş eğitimi almak istiyoruz önerebileceğiniz bir eğitim kurumu varmıdır ? Ve fiyat aralıkları nedir?
eşim henüz yeni başlayacak bende 2 yıldır vitesli motor kullanıyorum 15000 km kadar 250 cc likte 1000 km ise 650 cc bmw f650 de tecrübem var hangi kurs ve hangi seviyeden başlamalıyım?
şimdiden çok teşekkürler verdiğiniz cevaplara...
Reklamlar
-
Aramanın nesi becerilmedi anlayamıyorum..??
Belki kızacaksın ama ben cevap yazmıyorum şahsen..
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Aramanın nesi becerilmedi anlayamıyorum..??
Belki kızacaksın ama ben cevap yazmıyorum şahsen..
yok kızmıyacağım çünkü forum siteleriyle aram pek iyi değil kusura bakmayın cvp vermekte zorunda değilsin zaten
-
eyüb adlı üyeden alıntı
yok kızmıyacağım çünkü forum siteleriyle aram pek iyi değil kusura bakmayın
Tamam da google da mı kullanmıyorsunuz hiç?
Google'a rica ederim motosiklet güvenli sürüş eğitimi şeklinde yazıp aratırmısınız..
-
İstanbulda benim bildiklerim aşağıda,
fiyatlar yerine , gurup olup olmamasına ve alınan seviyeye göre günlük 50-450 tl arasında olabiliyor.
Daha önce eğitim almadıysan GS1 ile başlamanda fayda var , senin tecrübende birisi aynı gün içerisinde GS1 ve GS2 yi bitirebilir.
Eğitim verenler :
Artmotoakademi - Uğur Ertekin
Lamatech - Rahmi Barutçu
Murat Denizhan
Honda Türkiye
OMM
-
Tamam da google da mı kullanmıyorsunuz hiç?
Google'a rica ederim motosiklet güvenli sürüş eğitimi şeklinde yazıp aratırmısınız..
sizlerden giden arkadaşlardan öneri almak istedim onu yazma bunu yazma ne sorucaz ne konusucaz bu forumda ben anlamıyorum
forum polisi gibisiniz sordum beğenmediysen cevaplamak istemiyorsan cevaplamazsın olur biter fiyat olarak ve tecrübe olarak bulamadım olabilir dimi
arkadaşım uzatmayalım cevapların için teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------
oocan adlı üyeden alıntı
İstanbulda benim bildiklerim aşağıda,
fiyatlar yerine , gurup olup olmamasına ve alınan seviyeye göre günlük 50-450 tl arasında olabiliyor.
Daha önce eğitim almadıysan GS1 ile başlamanda fayda var , senin tecrübende birisi aynı gün içerisinde GS1 ve GS2 yi bitirebilir.
Eğitim verenler :
Artmotoakademi - Uğur Ertekin
Lamatech - Rahmi Barutçu
Murat Denizhan
Honda Türkiye
OMM
teşekkürler
gs1 ve gs2 aynı gün bitirme hoşuma gitti
-
eyüb adlı üyeden alıntı
sizlerden giden arkadaşlardan öneri almak istedim onu yazma bunu yazma ne sorucaz ne konusucaz bu forumda ben anlamıyorum
forum polisi gibisiniz sordum beğenmediysen cevaplamak istemiyorsan cevaplamazsın olur biter fiyat olarak ve tecrübe olarak bulamadım olabilir dimi
arkadaşım uzatmayalım cevapların için teşekkürler
Forum polisi mi?
Şu an sorduğunuz soruların tümü internette ve motosiklet.net sitesinde mevcut..
Neyse, bir cevap vermediğim için teşekkürü kibarca iade ediyorum..
Kolay gelsin size..
-
oocan abi saygıyla takip ediyoruz. Bütün organizasyonlarınızı, eğitim videolarını nacizane izleyerek feyz alıyoruz.
-
-
oocan adlı üyeden alıntı
clemenze'yi tanıyorsam bambaşka bir şey anlatmaya çalışıyor sanırım, ama neyse..Şimdi yazarım sonra çıkmaz, rezil olmayıp beklemede kalayım
-
eyüb adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar forumda aramayı beceremedim :(
eşimle güvenli sürüş eğitimi almak istiyoruz önerebileceğiniz bir eğitim kurumu varmıdır ? Ve fiyat aralıkları nedir?
eşim henüz yeni başlayacak bende 2 yıldır vitesli motor kullanıyorum 15000 km kadar 250 cc likte 1000 km ise 650 cc bmw f650 de tecrübem var hangi kurs ve hangi seviyeden başlamalıyım?
şimdiden çok teşekkürler verdiğiniz cevaplara...
Hondanın sitesine bakabilirsiniz.
http://www.honda.com.tr/m_egitim_programlari.aspx
Forumda ise alttaki arama sayfasında içinde güvenli, sürüş kelimeleri geçen başlıkları bulabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/sear...archid=2104679
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
Ante adlı üyeden alıntı
ante teşekkürler şimdi forumdakilere dalıyorum
-
oocan adlı üyeden alıntı
Okan abi aslında net söylemediğim için böyle algılandı. Peyderpey eğitim, gezi, trophy tarzı yazılı görsel birçok şey karıştırmışlığım var. Sizinde katıldığınız eğitimlerden ve bunların net'teki görüntü ve videolarından bahsediyordum. Eğer yanlış kişiden bahsediyorsam çok şey kaçırmışsınız kesin böyle aktivitelere katılın derim
clemenze'yi tanıyorsam bambaşka bir şey anlatmaya çalışıyor sanırım, ama neyse..Şimdi yazarım sonra çıkmaz, rezil olmayıp beklemede kalayım
Valla hocam ne anlamydaydı bilmiyorum ama farklı birşey ise onuda alabiliriz.
-
Doğru kişiden bahsediyorsun Clemeze , pekçok kişinin aksine kayıtlı olduğum tüm forumlarda hep aynı ve tek kullanıcı ismi kullandığım için farklı forumlarda da benimle ilgili görsellere kolayca rastlamışsındır.
-
Motosiklet Eğitmeni
Simdi sonuç neye baglandi?
Google'a sormadan bize sordu diye Eyüp'e daliyoz mu dalmiyoz mu?
Ona gôre isim gücüm var gidecem.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Ah!Ahhh!İstanbul'da olsaydım kesin "güvenli sürüş" eğitimlerinden birine katılırdım. Çok ihtiyaç hissediyorum, lakin buralarda yok bildiğim kadarıyla.
-
coq adlı üyeden alıntı
yav forumdakilere derken konulara demiştim coq
bir daha yazdığımı okuyunca haketmişim
-
Eyüp ne zaman almayı düşünüyosunuz eğitimi.
Bu arada özlettin kendini haberin olsun!!!
-
coq adlı üyeden alıntı
eyüb adlı üyeden alıntı
yav forumdakilere derken konulara demiştim coq
bir daha yazdığımı okuyunca haketmişim
Çok güldüm size valla allah iyiliğinizi versin emiii
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
-
Konu dışı bilgilendirme
Google'da site içi arama yapmak için, arama satırına
[site:(internetsitesi adı)(boşluk)(aranakacak kelimeler)]
yazarsanız sadece belittiğiniz sitede arama yapar. Bunu da kullanabilirsiniz.
Örnek:
site:www.motosiklet.net güvenli sürüş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)