Benim annem aldı 1 günde çıktı.3 hafta falan değil geçin onları siz.
Benim annem aldı 1 günde çıktı.3 hafta falan değil geçin onları siz.
bana da saat 1-2 gibi sonuçlar açklanır dediler :D
hayırlısı olsun bakalım :D
:D
sınavdan 93 almışım heyoo
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
100 almışım böylece ehliyet maratonunun sonuna geldik
Merhaba arkadaşlar,
Forumu uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum, ancak iki ay önce motosiklet sevdası tam olarak yüreğe düşünce hemen ehliyete yazıldım.
Çok şükür bugün itibariyle sizler gibi ben de bu işin sonuna gelmiş bulunmaktayım.
Başarılı olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız ve belasız sürüşler dilerim.
Saygılarımla.
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Keşke vitesli verselerdi, buradakiler hep scooterla sınavlarını oldu.
Aslında her motor hacmi için ayrı sınav olacak, balık adamlık gibi yıldız sistemi falan olacak ve bunların hepsi de güvenli sürüş eğitmenlerinin bulunduğu bir komisyonun denetiminde yapılacak...
www.motorumla.net
arkadaslar sınava girecekler için söylüyorum cok dikkat edin benim basıma geldi puanımı kırdılar derkerki: kask takmanız burada zorunlu degil isteyen takmasın ama ehliyeti aldıgınızda trafige kasksız cıkmayın denildi öle birsey denilirse sakın kanmayın aman diiat diyorum
Bundan sonra işlem nasıl yürüyor?
Dosyalarımız kurs tarafından hazırlanıyor, biz de randevu alıyoruz falan... Doğru mudur?
B ehliyetimi alırken dosyamızı alıp direkt emniyete gidiyorduk, artık öyle değil sanırım.
www.motorumla.net
scooterla sınav yapıldığına inanamyorum, gerçek mi bu? vitessiz motorla sınav mı olurmuş?
"artmazsa yetmez."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)