motorcu Asfalta yakın olmayı sever hatta eğilip öpesi gelir onun için ful koruma şart.
geçmiş olsun allah başka kaza göstermesin.
motorcu Asfalta yakın olmayı sever hatta eğilip öpesi gelir onun için ful koruma şart.
geçmiş olsun allah başka kaza göstermesin.
Geçmiş olsun, inşallah son kazanız olur.
Erol Demirtaş
O.M.M. Gold Member
bende korumaları aldığımın ertesi günü feribotta kayıp düşmüştüm. bilirim yani motorun o hızda birden fırlamasını geçmiş olsun.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Kardeşim umarı son kazan olur...Çok geçmiş olsun..
Motorun hayırlı olsun bu arada...
Bir tatlısını yiyemeden parçayacan motoru..
Biraz sakin..
Değerli kardeşim, en büyük ve en son kazanın bu olmasını dilerim.Yolun açık olsun,tekerin düz bassın.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Çok geçmiş olsun. Berbat bi durumdur kontrolü çok zor. En büyük kazanız bu olur umarım. Tekeriniz düz bassın
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
tüm arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim yanımda olmanız o kadar güzelki içimi bi ferahlık kaplıyo şuan valizimi hazırlıyorum sabah senelik izne gidiyorum 15 günlük bugün 1-2 saatte olsa motorla turlayıp bi kaç işimi hallettim özlüycem motoru yahu üstünden inesim gelmedi bu işin beni bu kadar saracagını beklemiyordum,tabii sizlerle yaptıgımız gezi-etkinliklerin getirdiği sosyalleşmenin etkiside var bizim meslekte pek meslek dışı sosyal çevre edinme şansı yok hep meslek içi hep aynı muhabbetler bi yerden sonra sıkıyo insanı,kaliteli-olgun muhabbeti bilen hoş insanlar arıyor insan,sagolun
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun kardeşim,ALAH beterinden saklasın...
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
sagol dostum
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın. Umarım bu olay hevesini kırmamıştır.
Ya üstad sırası ve yeri değil biliyorum ama sen zn'den mct'ye terfi etmiş biri olarak motorunu tavsiye edermisin. bir takas fırsatı çıktı uygun fiyata kararsız kaldım. sen ne diyosun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)