o zaman korumasız motor kullanmıyacağıma göre motoruda fuardan almanın bi sakıncası kalmıyor sabredecez artık yıllarca bekledik bir buçuk aymı bekleyemiycez ...
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Büyük firmaların fuar kotaları oluyor..Satmak için takla atma ihtimalleri de artıyor haliyle Doğru karar verdin yani
bende fuardan baya bir malzeme alacağım. hevesimi oraya sakladım.
osbourne aylardır düşünmekten feleğim şaştı çok kararsız kaldım cruisermı enduromu racing mi derken dogru yolu buldum naked...er 6 n fiyat performans olarak en iyi seçim gibi gözüküyo bana..her yola birazcık gelir ...
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
panik adak onuda çok begeniyorum ama ER 6 N + korumalar arabamı satıp 2-3 bin ekleyerek ancak oluyor.Daha fazla borca girmeye gerek yok..ER 6 benim için harika
9600euro arkadaşım verseys in fiyatı ve makianya topcase yan çantalar falan çok yakışıyor sen yinede fuarda kawasaki standın da bir bak derim.
haklısın aslında 8200 veren 9600 de verir...
koruma ekipmanı için fuarı beklicegiz onu anladım.. peki motor almak için fuarı beklemenin mantığı var mıdır?? daha dogrusu duygusal bi tarafı var mıdır diyim??
davetiye verilcekmi acaba banada lazım.korumalıklarımı alıcam ne kadar çok nakitim olursa o kadar iyi kask mont eldiven demek
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Bu sene fuarda ekipman satışı yapılmayacak diye bir duyum aldım kawasaki ve honda bayilerinden, bu yüzden katılımcı sayısı da düşebilir...
Bana söylenen fuar alanı kiralarının hem çok pahalı olduğu hem de ekipman satışı yapılmayacağı için bu masrafı çıkarmanın çok zor olduğu idi sorduğum kawasaki ve honda bayileri katılmayacakalrını söylediler mesela bu yüzden...
Sitede 2011 fuarında ekipman ve aksesuarların da olacağı yazılmış. Geçen sene kawasaki firması katılımcı değildi suzukinin de motosiklet firma katlımcıları yoktu inşallah bu sene bizi hayal kırıklığına uğratmazlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:39 ----------
(ŞEKİL 1A) YAKINDA KATILIMCI LİSTESİ YAYINLANIR BEN DE ONA GÖRE GİDİCEM... GEÇEN SENEKİ GİBİ OLURSA ZATEN ZAHMETİNE DE DEĞMEZ...
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
sitede:
Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.
denilmiş, sergilenmesinden bashsediyor ama satışa dair herhangi bir açıklama yok, umarım satış da olur...
beleş bilet varmı acaba bu sene
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
hangi dergi davetiye veriyor 2 kişiyiz 50 tl cok geliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)