O kadar olmasa da uzun sürer. Trafiğe takılırsan vay haline 16s metrobüse ulaşmak için baya dolaştırıyor. Ama metrobüs ve metroda takılcağını sanmam pek. Benim bildiğim en kısa ulaşım bu tabiki başka alternatifler de olacaktır.
Rica ederim Yardımcı olabilceğimiz başka konu olursa buralarda yardıma açığız yine.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
dostlar peki ya fuar giriş davetiyesi nasıl olacak? bilgisi olan varmı ve mt standı olacak mı ?
Fuar kaçmaz.. Tek sorun bilet!!!
veya soruyu şöyle soralım giriş ücretleri çok mu fahiş fiyatlar ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Daha pahalı değilmiydi yahu. Ben daha pahalı olarak biliyordum
Geçen sene
imişbilet fiyatları hafta içi 25 tl
hafta sonu 30 tl
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etki...#ixzz1Ajt1Q71o
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
geçen sene rahmetli aYe murat ile metehan sahap çıkmıştı ben garibe.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Yine aynı tarihte mi yapılacak fuar?
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Geçen sene fuar biletlerini yamaha servisten bedava almıştık. Hatta servis personeli(belki de yağlı müşteri olduğumuzdan)4 adet hediye bilet göndermişlerdi.Ayrıca bazı motosiklet dergileri de bilet vermişlerdi.
MT nin fuar alanı giriş yada içerisinde bir stand açıp gelen MT üyelerine yardımcı olması şık olacaktır.Oraya MT den yazışıp birbirini tanımayan yüzlerce insan geliyor.Gerçi bunlar her sene yazılıp çiziliyor ama bu sene daha bir ciddi olur herşey umarım.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Bir yerlerden bilet bulamazsam bu fiyatlarla hayatta gitmem. Bursa'dan eşimle beraber motorla gideceğiz . Acaba satılık yazsam motora orada müşteri bulabilir miyim ?
2. el motsikletler için ufak bir mekan ayrılmıştı geçen sene ama fuar içerisindeydi ve bir gün önceden gidip yer ayırtmak, motoları bırakmak gerekiyordu sanırım..Bunun haricinde motorun üstüne satılık yazsan ne derece görülür bilemem zira fuar günleri motosiklet deryası oluyor oralar..
Ayrıca geçen seneki fuar berbata yakın idi..Tabii önceki yıllara göre kıyaslama yaparak söylüyorum..Pek çok firma yoktu, markalar eksik modellerle gelmişlerdi vs. vs..
Bilet bulamama gibi bir durum olacağınıs anmamakla birlikte bu sene alınan kararla dergilerin fuar bileti vermemesi bir nebze sıkıntı yaratabilir..Gene de fuar önünde çekingen çekingen durursanız bilet bulamazsınız, yırtık davranıp bilet sormak lazım millete
Ben de kendi servisimin eline geçen biletleri getireceğim mesela oraya, ihtiyacı olana vereceğim..Orada olmak gerek..
arkadaşlar kawasaki er 6n 2011 modeller suan 8200 euro sizce fuarda daha ucuz olabilirmi beklemeye değermi?Sonuçta motoru alsam korumalar filan epey harcıycaz.Motor + korumalar komple fuardan alınsa tahmini ne kadar bi kazanç sağlayabilirim?(korumalar için 1500 tl civarı düşünüyorum taksitle tabi)
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)