Bence de, pek alışık olmasak da 125'lik bir motorda gayet özenilerek; güzel bir iş çıkartılmış gibi duruyor.
bilindik markalardan ziyade mondialin 400cc'lik enduro modelini çok merak ediyorum, gerçi mondial katılır mı katılmaz mı bilmiyorum..
cbr250'de merak ettiğim modeller arasında.
önceki fuara çok yoğun çalıştığım için gidememiştim, umarım bu sefer kaçırmam..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
mt olarak toplanıp gitsek nasıl olur yahu.
What goes around, Comes back arround...
Bu sene MT adamakıllı bir dükkan açarda buluşuruz inşallah.
Geçen sene fuarın ikinci günü dükkan açmaya çalışıyorlardı
Hatta bir arkadaş motosikletnet tabelasını kıvırıcam derken,kırmıştı gözlerimin önünde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 ----------
http://i54.tinypic.com/10gbofl.jpg
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Kawasaki niye yok bu fuarda !! :S Bi z1000'e bakamadık
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
bu yıl gidiyorum kesin uçak biletimi bile aldım şimdiden
bu sene bende gitmeyi düşünüyorum. alamasakta bakmak parayla degil.
hayırlısı olsun, gidebilecek arkadaşlar bol bol fotoğraf çekip siteye eklemeyi ihmal etmesinler...
Bol indirimli fiyatlar olur inşallah, giyim kuşam konusunda herkes bayram eder
bi aksilik olmazsa orda olcam umarim heryonuyle guzel olur...cok merak ettiim model var..
Dergilerin bedava bilet vermemesini olumlu buluyorum..Gerçekten gereksiz olan bir kalabalığın bir nebze de olsa önüne geçilebilir belki..
MT olarak gidilecek ise boş yaka kartı bastırıp orada gelen üyelere dağıtılsa hoş olur kanısındayım..
Tanışmak için güzel bir fırsat doğar..
Standa uğrayana üye olup olmadığı sorulur..Üyelere kart verilir, nicki yazılır..
Kart basma işi için sponsor olabilirim..
İlgilenen admin & moderatörlere duyrulur..PM ile ulaşın lütfen
benim bu fuar ile ilgil birkaç sorum olacak bu fuar neden başka bir tarihte düzenlenmiyor mesela nisan veya mayıs gibi.tam böyle havaların soğuk olduğu zamanlarda düzenleniyor.ben şimdi bursa'dan ybr ile taa istanbul!a kadar bilmediğim bir yol ve noktaya geleceğim biraz daha havalar ısınınca olmaz mı bu iş.
diğer bir husus ben de bu sene allah izin verirse gelmeyi düşünüyorum.motor mu alacağım?hayır ama motorları seviyom ve onları incelemesini seviyorum.yenilikleri görmek istiyorum.allah izin verirse iki kişi gelecez.bir de bu bilet konusu fuarın olduğu yerden mi alacağız bu konuda bir açıklama yapabilirseniz sevinirim.ilk defa geleceğiz allah izin verirse ölmez isek.
saygılar.kazasız belasız sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)