acaba mt ürünleri satılacakmı tişört alırım bi tane
acaba mt ürünleri satılacakmı tişört alırım bi tane
benim biletlerde de kaşe yok.. vw firmasıda fuara katılmadığına göre hangi firmanın adını uydursak aceb..
ben bir tanesine ÇİKOLATA cı kaşesi vurdum
çünki davetiye çikolatacı tanıdığımıza daha evvelden fuarlara katılmasına istinaden kaşesiz olarak fuarı düzenleyen firma tarafından gönderilmiş , oda saolsun bana verdi davetiyeyi
Gitme imkanımız olmadığı için gidecek arkadaşlardan geniş kapsamlı fotoğraflar bekliyoruz
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Biz cuma günü gidiyoruz. Yalnız oranın mescidi bayağı büyük, acaba cuma namazı da kılınıyor mu? Bilen biri yazarsa çok memnun olurum...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
5 adet bilet gönderildi,4 tanesi kaşeliydi,1 tanesi özel bir poşet içerisinde ve şahsa özel yazıyordu ve onda kaşe yoktu. Bende çözemedim
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
bir kaç firmaya başvuru yaptım fakat davetiye gönderilmedi.. fuar girişinde davetiye temin edebilirmiyim acaba? ilk defa gideceğim fuar'a...
Cuma namazı için imam ve muezzin lazım eğer ikisi bir arada denk gelirse ( yani birileri yapabiliyorsa ki ordalarsa yaparlar ) Cuma namazı sorun olmayacaktır.
Ama ben senın yerinde olsam cumadan sonra gitmeyi tercih ederdim. Hem riske atmamış olursun hemde o stresi yaşamazsın.
Zira icerde abdest bozacak iki ayaklı unsurlar cok miktarda olacaktır.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
bende bir bilet var, bir bilet daha lazım yardımcı olabilirmisiniz ? tek kişi gitmek istemiyorum :/
Yorum yok!
arkadaşlar bir şey sorucam ben trenle sögütlü çeşmede inicem sonra metrobüsle fuar alanına gelmek istiyorum metrobüs duragı tren istasyonuna yakınmı birde metrobüs bileti nasıl oluyor birde yaklaşık nekadar zamanda varırım......
Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Fuarda Motosiklet.net Standı 11. Salon Tarifi kolay
Fuarda kaybolmayın hangi firma nerede Salon 9-10 planları aşağıda
Fuara giriş çıkış alt salon, yani 11. salondan yapılacak.
10.hall çin fuarı gibi olmuş
suzuki ve yamaha 40-50 milyarlık motorlar koycağından 10.salonda çinliler işi götürür
firma kaşesi plmayan biletler geçersizdir diyebir ibare var bilette...
bendeki biletlerde de kaşe yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)