Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk motosiklet heyecanınız

REKLAM ALANI

Motosikleti
    05' CBR 125R
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu açanı tebrik ediorm harika bir konu ama fazla rağbet yok. Halbuki okuması çok güzel oluyor DOLDURUN ŞU TOPİC'i =))
    Teşekkür ederim ben daha öyle bi heycana sahip olamadığım için bari başkalarınki nasıl olmuş öğreniyim dedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Gözlerim o rüzgara alışık olmadığı için fena gözlerim yaşarmıştı nefesim kesilmişti sonra sonra rüzgara alıştım
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözlerim o rüzgara alışık olmadığı için fena gözlerim yaşarmıştı nefesim kesilmişti sonra sonra rüzgara alıştım
    oo sen bayağı yetenekliymişsin , ilk binişinde o kadar hız yaptıysan bravo

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok küçüktüm abi hangi motor olduğunu bile hatırlamıyorum
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok küçüktüm abi hangi motor olduğunu bile hatırlamıyorum
    git uyu sen annem büyüyünce hatırlarsın

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok değişik duygulara kapılmıştım.

Motosikleti
    Honda RR
    Boşa aldım, kontağı çevirdim. Kaldırıma yanaştırdım bindim motora. evin önünde 2 tur attım, polis korkusuyla durdum. :d ama böyle böyle giderken öğrendik be. 14 yaşındaydım motora başladığımda.

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı buggin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim ben daha öyle bi heycana sahip olamadığım için bari başkalarınki nasıl olmuş öğreniyim dedim
    dimi ya okuması çok güzel oluyo

Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    indikten sonra bu alete böyle binilir dıye bakış atmıştım
    Ben jack'in kalın bağırsağıyım..

nere.f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    oda olur inşallah :D
    Ahhh ah bi nasip olsada düzgün bi motosiklet kullanmak şöyle hın hınn.İnşallah yaza olur :D
    Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    ilk kullandığım motor babamın motoruydu.. eski bir alman malıydı markasını hatırlamıyorum... motordan indikten sonra akşama kadar motorun üzerindeki kendimi hayal ettim..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beldeyama mobylette yaş çok ufak haliyle bi heyecan, gazı bi koydum ayaklarım kesildi yerden karşımda duvar ilk heyecanım oydu "EYVAAH" dedim
    Ninja

Motosikleti
    ilerde inşallah gsxr 600
    ben o heyecanı dün tattım amcamın 350'lik jawayı kullandım ilk basta motoru bi türlü kaldıramadım ama sonra amcam arkama oturdu motoru yavaş yavaş kaldırdı sonra bnde gaza yumusakca gaza dokunarak motoru kaldırdım.pazar yerini etrafında 2 tür hiç gaz kesmeden attım.mükemmel bir duyguydu insallh ilerde racing alır onunla bu heyecanı yaşarım...

sene gecen sene :D antalyaya dayımların yanına gittim. yasım 24 ama hiç motor merakım yok. neyse arabayla giderken benzin bitti yolda kaldık. dayıoglu dediki ben yan komsunun motoruyla benzin alım gelim donustede sen goturursun motoru. bi an dusundum hiç motor surmedim ama bisiklete biniosam bunada binerim nolcak dedim. neyse geldi benzini koyduk ben bindim motora durumuda caktırmıom tabi. motorun gazı cok hassasmıs tabi ozamanlar oyle geldi heralde. kolumu hafif indirdim motor bi hareket etti durduramadımda ondeki arabanın tampona carptık. makinada emanet baskasının arabayada carptık :D allahtan araba eskidi tamponu metaldendi bişey olmadı arabaya. motordada bi iki catlak oldu onuda yaptırdık :D neyse sene bu sene :D temmuzda birden heves basladı almaya karar verdim ama ne ehliyet var ne o de bi metre surup arabaya carpmadan baska tecrube. baktım netten bi motor buldum aldım yanımada anlayan bi arkadas bakacaz motora. mototrdan anlayan arkadas bindi begenmedi motoru. bana bide sen bin bakalım dedi. bende sen begenmediysen ne gerek var dedim ama ısrar etti. artık baska care kalmadı yavastan kalktım ilerledim ama o an anladım dönemicem zaten sokakta dar. motor sahibi ver arkadasın göremicegi kadar uzaklastım kimse yokken dönerim kendi basıma die. yolun sonunda yavas yavas dondum geri gelirken bi baktım bunlar meraklanıp gelmişler arkamdam :D ondan 3 gun sonra aldım motor bitane scoter yavas yavas gide gide ara sokaklardan kendi basıma ugrasa ugrasa ogrendim aradan 5 ay gecti hala kullanıyorum 3000 km yapmısım bi utanmasam tuvalete bile motorla gidecek hale gelmiştim :D simdi soforluk canavar gibi ama yinede ögrenecegim cok sey var. seneye vitesli motora gecmeyi dusunuyorum 125 likle ozamanki maceramıda yazarım artık buraya :D

gecen yil arkadasimin tigrina 100 vardi onu surmustum acayip zevkli gelmisti bu yaz ben de almayi dusunuyorum ins.

Motosikleti
    cbf500
    işte bu dedim.arzu ve heyecan.artık bende ikiteker üstündeyim dedim.ilk kullandıgımda cbf250 idi.
    We believe in sky,not to sunroof!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)