gerçekten ilginç kasklar
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Benim hiç hoşuma gitmedi İskelet görüntüleri felan tuhaf. Ama calısma olarak güzel olmuşlar
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
değişikler
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
stormtrooper var orada. ben ondan istiyorum. doğumgünüm yarın, biri bana hediye alsın. ama dur, posta zamanı var. doğumgünüm 2 hafta sonra. şimdi alsanız yetişir
May the Force be with McLaren Mercedes
en sonuncusu hariç hiçbirini takmam
iimiş.........
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
beğenmedim arkadaşlar ne yalan söyliim
watercolours adlı üyeden alıntı
Stormtrooper kasklarından bi tane de ben istiyorum.. Hatta mümkünse Darth Vader figürlüsü daha bi makbule geçer!
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
Süper ya yaratıcılığa hayran kaldım.Son 3 kasktan isterim bende...
bunlar türkiyede satılıyomu
satılıyosa nerde acaba
harika çalışmalar ama bence tamamen PHOTOSHOP eseri...
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
cok gusel bir calisma , ozzelikle cam kisimlari ve star wars modeli bir harika
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
arkadaşlar kasklar süperde gece taktığımızda otomobil sürücüleri korkmazmı zaten motorcuyu gören üzerine kırıyor dört tekerini yanii diyorum adamın yanından geçiyorsun hafif bir bakış attın adamda kalktı dur şu canavarı öldüreyim felan yanii
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
moto9ng.jpg][/URL]
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)