en alttaki baya hoş
bu kasklar hem karşıdan gelen araç sürücülerinin dikkatini dağıtacak kadar şatafatlı, hem de görüş alanı oldukça dar. tarafikta sağını solunu pek göremezsin bunlarla. bu tehlikeli kaskları takmanızı tavsiye etmem.
fakat sanatsal açıdan güzel diyebilirim.
Bırakın abi onlar kask mı ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
abi bizi gören korkar yaau
Ama genede dusundukce hosuma gidiyor. Dusunsenize GRUP olarark herkes ayni kaski yaptirip yola koyuluyor. Abi herkez bunlara bakmaktan trafiğe bakamaz.. 8) ac1kcas1 nerden ve nas1l bulunur bilmiyorum. bende nette bir sitede resimleri gördüm ve herkesin bunlar1 görmesini istedim Yaw walla bu kaskı bizim ülkede takmak cesaret ister....Uzaylıyı bile taşlayan bir toplumuz....Kaldi ki bu şeytana benzer kaskı görenler,gerçek sanıp ateş ederler,taşla bu kasklarla trafik allauk bullak olur.
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
storm trooper yerine bi dart vader yapsalarmış bugün alırdım(üstelik daha motorum bile yoq)
Siyah bi kask alıp enseye ufak bi lambda çizdirmeyi planlıyorum ben de Siyan CBR'a güzel uyar
Bunlarin Nerede satildigini biliyormusun?
Life starts at [SIZE="2"][COLOR="Red"]8000 RPM[/COLOR][/SIZE]
cardoso adlı üyeden alıntı
Sondan üçüncü 'starwars' gerçekten güzelmiş. Motorum yok ama kaskım var şu 20 ytl lerden hiç yoktan iyidir dedim oldukça ağır yanlız artçı olarak bindiğimde takıyorum ama kendi motorumu aldığımda kaliteli, hafif birşey alacağım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bulent abi adlı üyeden alıntı
bilen yokmu
hepsi çok hoş kasklar ama kim takar
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ahahhaahhahha millet yolda görse korkar çarpar valla,harbiden çok güzellermiş.olsa da yeseh....
güzel ama ilginç ve normalde bu kaksklar pek kullanılmaz
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Valla Yapam Var İstanbulda Tel Falan Var İsteyen Olursa Vereyİm
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
züüpper kaskalr iyatları ne kadar mış
[B] KapTaN 44[/B]
star wars u alırdım olsa
Ride your way
2.ve 1. guzelmıs
Yeni yine yeniden
hani ben resimleri görmüştüm yazmıştım da siz neyi görüyorsunuz şu an?
May the Force be with McLaren Mercedes
Bizim bakış açımız farklı demekki merak etme çok net görünüyordu ben yazdığımda kasklar...watercolours adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)