Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

lastik indi sibop yüzünden :(yolda kaldım

REKLAM ALANI
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar, yaklaşık 5 dakka önce dışardan geldim akşam yağmur yağdı misafirlikteydim neyse çıktım yola 2 km gittim baktım lastik indi sonra dedim benzinlikten hava basıyım gittim baktım lastikte bişe yok siboptan hava kaçırıyo lastik şişiyo ama anında iniyo sinir etti neyse sonuca gelirsek bu şekilde 4 km yol geldim yavaş yavaş ve ön tekere yüklenerek çok yoruldum yerlerde ıslak geldiğim gibi motoru bıraktım öylece sizce cant yamulmuşmudur baktım ama farketmedim telleri elimle sıktım aynı sertlikte allah kimsenin başına vermesin hızlıca geçtiğiniz yolları yavaş yavaş ve inik lastikle gitmek çok kötüymüş:(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Xmax250
    bıraksaydın motoru neden zorladın o kadar ben kıyamam motora ya
    dış lastik jantdan birden çıkarsa motorun devrilir o anda yanından araba geçerse altında kalırsın ,zaten yağmurluymuş yollar

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı xburakx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bıraksaydın motoru neden zorladın o kadar ben kıyamam motora ya
    dış lastik jantdan birden çıkarsa motorun devrilir o anda yanından araba geçerse altında kalırsın ,zaten yağmurluymuş yollar
    sorma ya ama burası istanbul nere bıkrakıyosun motoru cantta bişe görünmüyo ama ben gözden çıkarmıştım cantı değiştiririm dedim,gerçi çok yavaştım ama illaki ufakta olsa yamulma olmuştur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)