alın motosikletlerinizi korumalarınızı ekonomi canlansın... hacılar.... önce motor sonra kask
alın motosikletlerinizi korumalarınızı ekonomi canlansın... hacılar.... önce motor sonra kask
103 hp
sen'de soru soruyorsun ama gözün avatar'a takılmış
en güzelini yapıyorsun şu an.bu arada arkadaşın dediği gibi biraz pratik bilgilere çalış ileri'de gerekli olur.
bu arada 250 cc diyorsun yalnış okumadık değilmi.ilk motor'un olucak galiba hemde 250 cc daha önce tecrübe ne alemde.eğer tecrübe yoksa babana burdan söyleyelim motor almayı biraz daha düşünsün
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bende Senin Gibiydim ) Topladığım 5 Bin Lira İle Önce 500 TL Ye Ekipmanlarımı Aldım ) Mont 180 TL Dizlik 60 TL Ls2 Kask Çeneden Açılır İç Gözlüklü 200 TL Eldiven 25 TL Toplam 465 Lira... Ve 600 TL Ehliyetime Gitti 3500 Bin Lirayada Gidip 0 Bi Motosiklet Çektim Altıma Ehliyet Ve Ekipmanlarımda Var Paşa Paşa Geziyorum İçimde Rahat Ehliyetim Olduğu İçin... Bence Sende Benim Gibi Sabredip Topla Ve Bunları Yap Pişman Olmazsın!
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Sen Bence Bunu Yap...
Git O 500 TL Ye Gerekli Ekipmanlarını Al Bir Motosiklet Bayii'nden. Aldıktan Sonrada Hepsini Giy Ve Ailenin Karşısına Çık Seni Görünce Onlarında İçi Siner Aa Şuna Bak Korumalıklarını Almış Derler... Ve Hem Kursa Yazılırsın Hemde Motosikletini Alırsın...
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Dostum bence de beklemelisin. Ehliyetini al sonra ekipmanlarını al sonra git motorunu al. Ben de yeni motor aldım ama şu an çektim dükkanda duruyor. Ehliyetimi alıp korumalarımı alıp binicem inşallah. bunlar olmadan asla binmeyi düşünmüyorum. Bende mart taki sınavlara girip alıcam ehliyeti o zamana kadar da parayı biriktirip en iyisinden korumaları kaskımı alıp atıcam kendimi yollara :D Bence ailenin sözünü dinle ce acele etme.
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)