seni kıskanan art niyetli biri bu işi yapıyordur takip et ama biraz geç kalmışın oturanı depoyu çizeni aynayı çalan aynı kişidir tabi çok hareketli ayak altı bir yer değilse
seni kıskanan art niyetli biri bu işi yapıyordur takip et ama biraz geç kalmışın oturanı depoyu çizeni aynayı çalan aynı kişidir tabi çok hareketli ayak altı bir yer değilse
Sokak çıkmaz sokak. Ve Evimi Arkadaşlarımdan başkaları da bilmez. Onlarda öyle işler yapıcak insanlar degil. Bilemiyorum gerçekten.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
valla bugün bende bi şahinin stoplarını indirdim motoru düşüroyordu geri geri gelirken hop hey dur derken bi elle gidonu tutuyorum diğer elimlede refleksle vurunca sangır sangır indi stopları sonrada tabiki olmazsa olmaz girdik birbirimize saolsun cevre sakinleri araya girdi yalnız serefsizde benim kaskın üstteki havalandırma yerinin plastiğini kırmış
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Teşekkür ederim de O zaman ondan bir farkım kalır mı ki ?
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
nerdeyse bütün aksilikler seni bulmus kardeş üzüldüm
şaka gibi boyle sansszlık olmaz allhh yardımcı olsun göz var sanırım motorunda.
sat bence yada diğer arkadaşların dediği gibi baştan aşağa yaptır motorunu bınıcem dıyosan bıde kapalı garaja ver
2 Tekerlekli Huzur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)