regalde arka fren kanpana ön tek disk bunda frenler daha iyi gibi
regalde arka fren kanpana ön tek disk bunda frenler daha iyi gibi
aslında regalciler için iyi oldu yedek parça olayı bakımından :D heryerde bulunur artık
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Bu hp'lerin aynı olduğunu düşünmüyorum... Bence güçleri Regalle aynıdır. Çünkü dış görünüş Regalin aynısı.. Sitesindende baktım 350 lik için 15 hp yazıyor :S Bukadar ciddiyetsiz olabilirler mi?
daha fazla bilgi ve foto için..http://www.facebook.com/home.php#!/asyamotocycle
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
çok ciddi bir çalışma özellikle 350 cc aracı.bunları ürettiklerinden ötürü değilde ithal ettiklerinden ötürü tebrik etmek gerek.
türkiye de motor kalitesi yükseliyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------
bu arada arkadaslar.mondial de Lifeng adlı şirketin Türkiye deki satıcılarından.modelleri arasında 250 MR destro adlı ürünü bu şirketten almış sanırım.çünkü üreticisi konumunda Lifeng.
işin ilginci dünyanın dört bir yanında bayileri var.ekonomik seviyesi en yüksekten tutunda düşük seviyede olan ülkelere kadar.
Beyaz olan çok güzel gerçekten. Ne yazık ki cruiserlar hiç tarzım değil. Aslında istiyorum bir tane ama ayakların öne doğru uzalıtmadığı modellerden istiyorum, o da Türkiye'de bir tek Harley Davidson Sportster'de var. Bu tip cruiser getirtilmemesindeki ısrarı da anlamıyorum. Fiyat konusunda da birşey beklememek lazım, ne kadar ekmek o kadar köfte. Fiyat yüksekse motor iyidir. Asya motorun marka imajı sıfır, o yüzden motora güveniyorlar ki bu fiyatı koymuşlar.
Evet çok şık motorlar ama biraz pahalı sanki artı motorların güçleride cok düşük 350 lik olan şaka gibi 150 cc motorlar o güçte firmanın bir yanlış varsa düzeltmesi lazım getirdiği üründen haberi yok gibi sanki ama en azından artık su sogutmalı daha sağlam motorlar gelmeye başladı
ghost350 modeli hoş görünüyor ama yinede gözler bi v motor arıyor o boşluka. keşke v motor olsaydı o zaman fiyat biraz daha mantıklı gelebilirdi.
şimdi çok uçuk gibi geldi bana bu fiyat. çünkü insanın içine sinmeyen bişey var, bi eksiklik var gibi duruyor.
350cc den 15 Hp mı? Yoksa yanlışlık mı var? Benim GV250 cc idi ve 28 Hp idi...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
GHOST350 8530,
tavsiye edilen satış fiyatı...
PARS250 ise 5330 TL
Bu konu hakkındaki görüşlerinizi alalım, bence fiyatların biraz pahalı olmasının sebebi motor kalitesinden kaynaklanıyor.. GHOST350 çok hoşuma gitti açıkçası.
350 cc olanın amortisötleri ters. cross motorların gibi. ilginç
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
asya regal raptorun yerini asla tutamaz gibi me geliyor
arkadaslar.regalin de asya nında ithal ettikleri şirket aynı.motorlarda aynı.
çin menşeili olan bu şirketin sitesine girip bakarsanız renkleri bile aynı.yalnız bu şirket abd ye bile satıyordu yanlıs hatırlamıyorsam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)