Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

orjinal garaj motoru

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR600RR
    Aynen bende bu bahsedılenlerden fazlasıyla rahatsızım.
    Yav bakın 2004 2008 yılına kadar butun motosıklet ler (racing) 16000 ıle 22000 km arası kullanılmıs yav bu yalan gelıyo bana.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

Kapalı garaj a gelınce adamın yerı musaıttır garaj ında muhaffaza eder.
    Benım evım mustakıl ve bahcelı, eskı garaj ımı yıkıp yenısını yapıcam garaj olayı dogru olabılır.
    Bana km lerı, ayaklıktan dusmelerı, nokta hatasız olması, VS. VS bunlar yalan gelıyo.
    Adamlar depo pedını bıle extra ılanda belırtıyo, yav sokte ver motosıklet ten depo pedını madem...
    Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunların çoğu motorunu 1 ay kümesine koyar sonra garaj motoru diye satmaya kalkar.
    Garaj motoru diye 550 km yapmıştım karşıma denizden çıkmış havası olan heryeri paslı birşey çıktı.
    hesapsız gidiyon hoca
    hani beraber pazarlık yapacaktık?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

bende iki tane garaj motoru var
    ikisi toplam 250-300 km yapmadı bu sene :(
    omersirin hırtı'' senin motorlar benzinden cok elektrik tüketti'' diyor akü şarjı yüzünden.
    borç harc,ödeme vs derken motora binecek keyif kalmadı bu sene.

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hesapsız gidiyon hoca
    hani beraber pazarlık yapacaktık?[COLOR="Silver"]
    Savaş Abi pazarlık ne kelime adam dövecek gibi konuştu telefonda, tırstım bir daha 2. el motor alasım kalmadı. Sabah telefon ettim dediğini yaptım ama motorcuydu galiba sinirli bir tipti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Savaş Abi pazarlık ne kelime adam dövecek gibi konuştu telefonda, tırstım bir daha 2. el motor alasım kalmadı. Sabah telefon ettim dediğini yaptım ama motorcuydu galiba sinirli bir tipti.
    1-konuşmasını bilmeyen,
    2-medeniyet ve nezaketten uzak,
    3-apaçi tavırlı
    4-sattığı motoru Cumhuriyet altını zanneden
    5-iddia ediyorum bundan temizi yok diyen
    6-yediği kazığı kendi gibi başka bir keriz bulup çıkartmayı düşünenden
    motor alınmaz.

Sırf konuşmasını biliyor,okumuş yazmış diye ama iteleme cambazı adamlarla da alışveriş olmaz.

Motosikleti
    4 teker
    kafeste besledim kimseye elletmedim,elimde büyüde-yemini suyunu eksik etmedim
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

çoğu ilandaki ''Garaj Motoru'' ibaresi kapının önünde branda içinde yattı manasındadır herhalde, ucuz ucuz motorları benim gibi senede 500 tl vererek otoparkta koruyacaklarına inanmıyorum asla.

Alıntı mavi prens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafeste besledim kimseye elletmedim,elimde büyüde-yemini suyunu eksik etmedim
    Yeni motorun hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
    Cuma akşamı eyüp yolunda senin eski kırmızı kızandı galiba, farlar Ankara ya kadar ışıtıyordu, farından tanıdım

Tesla.tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge SR4 Max
    Benim garajım yok, motorum evin içinde. Valla billa. Kullanılmayan bir odanın ön bahçeye açılan bir kapısı var. O odada duruyor. Kapalı garaj motoru desem yalan söylemiş olurum.
    Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk

Alıntı Tesla.tr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim garajım yok, motorum evin içinde. Valla billa. Kullanılmayan bir odanın ön bahçeye açılan bir kapısı var. O odada duruyor. Kapalı garaj motoru desem yalan söylemiş olurum.
    İlan verirken ''Şok şok şok ilk sahibinden Garaj değil ev motoru'' yazarsın artık

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)