Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

alınabilecek cruiserlar

REKLAM ALANI
    shadow_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    ortalama 3.000 tl civarlarına ne alınabilir sizce? mondial düşündüm baya ama vibrasyonu çok fena. tecrübe ettim dayanamam o vibrasyona. bisan, ledow, keeway supershadow piyasada yok sanıyorum silinmişler resmen. regal raptorun da fiyatı uçuk, 5 bin küsür lira. ona o parayı vereceğime cbr 125 alırım sıfır sizin ne almamı tavsiye edersiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sıfır mct 250 alabilirsin
    vibrasyon çokmu fazlaki belki senin bindiğin motora iyi bakılmamıştır?
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    bi ybr 125 e bindim bide mct ye bindim, kulağımla çıkardığım 2-3 bin devire kadar fazla bişey yok da 4000 den sonrası ölüm resmen. ybr de neredeyse gram titreşim yoktu mct üzer beni gibi. sahibi de motoruna gayet ilgiliydi, bakımsız değildi yani.

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    sıfır düşünüyorsan mct 250 bence de ama ikinci el alacaksan regal derim hayırlısı hakkında
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı shadow_1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi ybr 125 e bindim bide mct ye bindim, kulağımla çıkardığım 2-3 bin devire kadar fazla bişey yok da 4000 den sonrası ölüm resmen. ybr de neredeyse gram titreşim yoktu mct üzer beni gibi. sahibi de motoruna gayet ilgiliydi, bakımsız değildi yani.
    bende mct bakınıyodum
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende mct bakınıyodum
    denemeden alma, sonra pişman olma belki seni o titreşim rahatsız etmez, severek alırsın.

Motosikleti
    4 teker
    bendede macit var yeni aldım ikinci el dedikleri gibi vibrasyon konusu yüksek devirlerde genelde 80 km üstü onun haricinde çokta rahatsız edici değil
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

GÖЯKEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R bekliyoRR..
    Alıntı shadow_1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ortalama 3.000 tl civarlarına ne alınabilir sizce? mondial düşündüm baya ama vibrasyonu çok fena. tecrübe ettim dayanamam o vibrasyona. bisan, ledow, keeway supershadow piyasada yok sanıyorum silinmişler resmen. regal raptorun da fiyatı uçuk, 5 bin küsür lira. ona o parayı vereceğime cbr 125 alırım sıfır sizin ne almamı tavsiye edersiniz?
    Hepsinin bir bahanesi var başka motor kalmadı zaten
    BYZ ARABALI ÇOCUK...

Motosikleti
    4 teker
    Alıntı GÖЯKEM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepsinin bir bahanesi var başka motor kalmadı zaten
    elindeki paraya alabilecegin en iyi cruiser regal,ikinci el temiz bişi bulursun 3000tl ye ama tabi 3000 tl'le motor aldıktan sonra kaskını korumalı montunu nerden nasıl temin etcen bunlarda önemli.ben kaskımı yeniledim yanında takım aldım mont+pantolon full korumalı+ küçük ama etkili bi takım çantası aldım hepsi 450 yi buldu,kask ls2 delta güneş vizörlü hoş bişi
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)