kavşaklardaki arabalar için yapılabilecek tek yorum ise... "ÇIKMAZ" DEMEYİN... size de çıkabilir!!!
kavşaklardaki arabalar için yapılabilecek tek yorum ise... "ÇIKMAZ" DEMEYİN... size de çıkabilir!!!
İletimi ciddiye alıp, üstüne üstlük bununla yetinemeyip bir de cevap yazma zahmetinde bulunmuş bütün dostlarıma teşekkür ediyorum... İnanın her mısrayı yudumlayarak okudum... Bir çok ders çıkarıyorum... İnsan başkalarının ağzından kendi hatalarını daha iyi görüyor sanırım...
Şimdilik sadece boş alanlarda uzun süre denge ve fren çalışmayı düşünüyorum... Tabii tam koruma...
Motosiklet sürücüleri ülkemizde pek önemsemiyor. Bu zor hobiyi güvenilir kılmak için muhakkak gözlerimizi dört açmalıyız. Dikkat etmemiz lazım. Dört teker olmadığından bizi koruyacak bir dış çerçeve yok. Motorda sadece bedenimiz var. Arabalarda hız tehlikeli motosikletlerde daha çok tehlike demek. Araba ile frenlemen seni kurtarabilir. Ama motosikletle frenlemen motorun kontrolden çıkmasına neden olur. Motosiklette daha dikkatli!!!
seviyorsan vazgeçme,
hayatta karşına çıkacak her olumsuzlukta geri çekilmen gerekmiyor.
tecrübe edinmeye çalış,sonunda edindiğin tüm tecrübeye rağmen hala beceremediğini düşünüyorsan işte o zaman doğru kararı verecek zaman gelmiştir.
Hiç kimse motosiklet kullanmaya genetik olarak yatkın olmadığı gibi,en tecrübeli sürücüler bile kaza yapabilir.Düşmek kalkmak motosikletin doğasında vardır,
çok çok geçmiş olsun tutkudan vazgeçiyorsan bence o tutku değildir.
bence sevdanı bırakma sadece dıkaktını bıraz daha ver bence
tekerın duz gıtsın allah daha beterlerınden korusun
2 Tekerlekli Huzur..
Herseyden önemlisi allah beterinden saklasin ve gecmis olsun. Trafikte oto sürücüleri tarafindan sayinsanmadigimiz bir gercek ve bende ayni dertten müzdaribim. fosforlu yelek bile aldim sirf bu yüzden. Neyseki ben bir nebze daha sanliyim cünkü kücük bi yerde yasiyorum. Büyüksehirlerin trafigi daha baska. Benim nacizhane tavsiyem; biraz daha tecrübe icin kendine zaman ver. Asla bu zevkinden vazgec demiyorum ama trafikte her zaman icin bir saniye öncesini hesap edebilmelisin ve kör noktalari bile her zaman kontrol etmelisin. Velhasil herkesten cok daha uyanik olmalisin.
Bence senin ve demiri atinin sagligi icin demir atini bir süreligine kenara kaldir hergün kullanmaktansa güzel hafta sonlarinda kisa turlar yaparak zevkini tatmin et ve tecrübeni arttir. Bana göre sehirler arasi yollar sehir iclerine göre daha az riskli. Ben sahsen uzun yollarda daha rahat ediyorum.
Tekrardan gecmis olsun...
Gecmıs olsun arkadasım. Vazgecme, trafık e cıkmadan alıstırmalar yap korumalı kıyafetlerını kullanarak, bu kazalar sende tatlı bırer anı olarak kalsın sonra, keyıflı surusler
Haaa sana bu tavsıyelerın yanında bırde sorum var (ehlıyet) ın varmı ?
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
Evet tabii ki var ama ehliyet götürmüyor işte motoru... :D
Bu arada sürekli boş arazide fren ve denge çalışmaya devam ediyorum... Sayenizde tekrar güvenim yerine geldi... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
motor sürmek aynı satranç oynamak gibidir
daima bi sonrakini düşünmeniz gerekir.. reflex'sinizinde gelişmesi gerek oda zamanla olur...
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Tamam ışte ehlıyet te var cesaret te var eee ozaman devam duse kalka ogrencez bu ısı pes etmek yok
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)