Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Siz yerimde olsaydınız ???

REKLAM ALANI
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kavşaklardaki arabalar için yapılabilecek tek yorum ise... "ÇIKMAZ" DEMEYİN... size de çıkabilir!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mehmet tufan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah benim bahtsız kardeşim, böyle güzel hissiyatlarını bizimle paylaştığın için öncelikle teşekkür ederim, aynı hissiyattan muzdarip olduğumuzu ve henüz 3 aylık motorcu olduğumu (motorcu mu deniliyor bilmiyorum) belirterek bir iki söz söylemek geldi içimden.. motor işi risk işi güzel kardeşim, bende hayallerimin peşinden gidip tabi maddi sıkıntılarda eklenince bir 250 cc chopper a binmeye başladım.. bu işin ilk kuralı kendini değil etrafını kontrol etmekle başlıyor.. insanlarda saygı yok.. buna adından nasıl eminsen öyle emin olmalısın, kaskın kadanda ve montun üzerinde ise öncelikle demir atını nasıl sakinleştireceğini ve etrafını kontrol edip nasıl darbe almayacağını alıştırmalar yardımı ile aşmalısın.. ne kadar zor anlarda kalırsan kal hayallerinden vazgeçme derim kendi adıma.. eğer hayallerine gem vurursan birşeylerin eksikliğini hep çekersin.. şöyle düşün.. kız kardeşinle bir tarlada yürüyorsun ve onu bilimum bütün zararlardan korumalısın.. nasıl gözlerini 4 değil 8 açıyorsan trafiktede öyle olmalısın malesef.. hani ben çok biliyorum araanın önünü kesip uyardığımı yeri gelip aşşa inip kapısına tekme attığımı.. bunlar çözüm değil malesef.. önce kendini (canını) koru, sonra motorunu düşünürsün.. etraftaki insanlar malesef hayvanoğlu hayvan.. (4 teker canavarları) aziz nesin nede güzel demiş bu milletin bilmem kaçı bilmem nedir diye.. hiç aklından çıkarma, önce etrafını kolla acele etmeden sür.. altındaki bir canavar olsa bile gaza basarken yerin ıslaklığından havadaki nem'e kaskının buharına kadar emin olmalısın..

sürç'ü lisan eylediysem affola.. kazasız sürüşler diler saygılar sunarım...
    arkadaş harika anlatmış tebrik ederim

Motosikleti
    Jinlun_250_Elegance
    İletimi ciddiye alıp, üstüne üstlük bununla yetinemeyip bir de cevap yazma zahmetinde bulunmuş bütün dostlarıma teşekkür ediyorum... İnanın her mısrayı yudumlayarak okudum... Bir çok ders çıkarıyorum... İnsan başkalarının ağzından kendi hatalarını daha iyi görüyor sanırım...
    Şimdilik sadece boş alanlarda uzun süre denge ve fren çalışmayı düşünüyorum... Tabii tam koruma...

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eğitim şart

Motosiklet sürücüleri ülkemizde pek önemsemiyor. Bu zor hobiyi güvenilir kılmak için muhakkak gözlerimizi dört açmalıyız. Dikkat etmemiz lazım. Dört teker olmadığından bizi koruyacak bir dış çerçeve yok. Motorda sadece bedenimiz var. Arabalarda hız tehlikeli motosikletlerde daha çok tehlike demek. Araba ile frenlemen seni kurtarabilir. Ama motosikletle frenlemen motorun kontrolden çıkmasına neden olur. Motosiklette daha dikkatli!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    seviyorsan vazgeçme,
    hayatta karşına çıkacak her olumsuzlukta geri çekilmen gerekmiyor.
    tecrübe edinmeye çalış,sonunda edindiğin tüm tecrübeye rağmen hala beceremediğini düşünüyorsan işte o zaman doğru kararı verecek zaman gelmiştir.
    Hiç kimse motosiklet kullanmaya genetik olarak yatkın olmadığı gibi,en tecrübeli sürücüler bile kaza yapabilir.Düşmek kalkmak motosikletin doğasında vardır,

beretta_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    wr250r
    bencede tebrikler.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emin ol tam da yerindeyiz unforgiven
    abi adamın yerinde ne işin var? çekil adam gelsin kendi yerine
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    Yamaha Virago 250
    çok çok geçmiş olsun tutkudan vazgeçiyorsan bence o tutku değildir.
    bence sevdanı bırakma sadece dıkaktını bıraz daha ver bence
    tekerın duz gıtsın allah daha beterlerınden korusun
    2 Tekerlekli Huzur..

atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı
    Herseyden önemlisi allah beterinden saklasin ve gecmis olsun. Trafikte oto sürücüleri tarafindan sayinsanmadigimiz bir gercek ve bende ayni dertten müzdaribim. fosforlu yelek bile aldim sirf bu yüzden. Neyseki ben bir nebze daha sanliyim cünkü kücük bi yerde yasiyorum. Büyüksehirlerin trafigi daha baska. Benim nacizhane tavsiyem; biraz daha tecrübe icin kendine zaman ver. Asla bu zevkinden vazgec demiyorum ama trafikte her zaman icin bir saniye öncesini hesap edebilmelisin ve kör noktalari bile her zaman kontrol etmelisin. Velhasil herkesten cok daha uyanik olmalisin.
    Bence senin ve demiri atinin sagligi icin demir atini bir süreligine kenara kaldir hergün kullanmaktansa güzel hafta sonlarinda kisa turlar yaparak zevkini tatmin et ve tecrübeni arttir. Bana göre sehirler arasi yollar sehir iclerine göre daha az riskli. Ben sahsen uzun yollarda daha rahat ediyorum.

Tekrardan gecmis olsun...

Motosikleti
    CBR600RR
    Gecmıs olsun arkadasım. Vazgecme, trafık e cıkmadan alıstırmalar yap korumalı kıyafetlerını kullanarak, bu kazalar sende tatlı bırer anı olarak kalsın sonra, keyıflı surusler

Haaa sana bu tavsıyelerın yanında bırde sorum var (ehlıyet) ın varmı ?
    Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:

Motosikleti
    Jinlun_250_Elegance
    Evet tabii ki var ama ehliyet götürmüyor işte motoru... :D
    Bu arada sürekli boş arazide fren ve denge çalışmaya devam ediyorum... Sayenizde tekrar güvenim yerine geldi... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    motor sürmek aynı satranç oynamak gibidir
    daima bi sonrakini düşünmeniz gerekir.. reflex'sinizinde gelişmesi gerek oda zamanla olur...
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

Motosikleti
    CBR600RR
    Tamam ışte ehlıyet te var cesaret te var eee ozaman devam duse kalka ogrencez bu ısı pes etmek yok
    Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)