Geçirilmiş bir kaza ve hayattan giden 13 gun
Reklamlar
-
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Amin... Normalde evet imzanın büyük ölçüde haklılık payı var ama bu durumda %100 olmadığını anladık.
Tekrar geçmiş olsun
normal zamanda tam yerınde bır soz ama devamıda var sanırsam tekrar tesekkur ederım
fthinky adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun
tesekkurler dostum
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
Reklamlar
-
anlamsız bir şekilde motorsiklet sürücülerini küçümseme hakim yollarda.o nedenle bir şekilde kendimizi kollamamız gerekiyor.dikkatli sürüş tam koruma ve yavaş gitmek.
diğer sürücülerin en ufak bir saygısı yok.minibüs otobüs ve taksi sürücüleri tam bir felaket kesinlikle uzak durmalı.bence bir güzel dövmeli bunları sonra trafike çıkarmalı anladıkları tek dil dayak ben başka çözüm bulamadım.
büyük geçmiş olsun.
-
geçmiş olsun kardeş.
hakkını sonuna kadar ara
¥¥¥ 28 ¥¥¥
HERKESE KAZASIZ BELASIZ IYI SURUSLER
-
Cok Cok gecmi solsun kardesim.''çok saygılı Özel Halk otobüsü sürülerimiz sayesinde kaza gecırdım'' seviyeni de bozmuyorsun hani Valla su anki durumlarini bilmiyorum ancak 7 sene once ne iseler simdi de oyledir herhalde.Kendilerini ''YOLLARIN HAKIMI '' zannediyorlar.onlardaki zihniyet.herkez bizden korkar bize yol verir.trafikte oncelik toplu tasima araclarndadir ama sanirim onlar bunu BIRAZ yanlis algiliyorlar.Tabiki genelleme yapmiyorum.Iyileri de var aralarinda.
RIDE or DIE
-
öncelikle büyük geçmiş olsun.kesinlikle haklarından vazgeçme ,şikayetçi ol.bu sorumsuzlarla ancak böyle başa çıkılır.sakın acıma,ekmek parası falan boşver deme.yaralamalı kaza olduğu için amme davası açılacak şikayetçi ol, ben olmadım pişman oldum.3 ay hayatımdan kaybettim.bunada şükür ediyorum.
ayrıca tazminat davasıda aç.tanıdığın bir avukata danış.
geçen hafta Fransadaydım yeni geldim,inan yaya geçidine ayağını attığın zaman arabalar zınk diye duruyor.insanlar sallanarak geçiyorlar yaya geçidinden.bu konular açılınca sinirleniyorum çenem düşüyor.
son olarak sakın acıma hakkını ara.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
-
geçmiş olsun.
eğitim demişken; sadece müstakbel araç sürücülerine değil, toplumun her ferdine karakter gelişimine dair eğitim verilmesi gerekir.
bir insan kuralları ne kadar bilsede onu uygulayacak veya tölerans gösterecek bir beceri yoksa öğretim ve eğitim alması o kişiye ve 2.şahıslara bir fayda sağlamayacaktır.
sadece devletin evrak gelirlerine katkı sağlayacaktır.
-
Çok büyük geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı ve sorumluların cezalandırılmasını dilerim...
-
Geçmiş olsun, bu memlekette yürümek bile tehlikeli iken ben ne yapıyorum, motosiklete biniyorum. Arıza mıyım nedir?
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
Dolmuşcu,otobüscü,taksici, "ben bu hatta, bu plakaya dünya para verdim, bu yol benim diğerleri misafir" mantiği devam ettiği sürece bu olaylar devam eder.
-
Geçmiş olsun.
Bu işlerin eğitimle alakası yok.Eğitim insana verilir, bunları yapanlar hayvan.
Aslında bu hayvanların da suçu yok, devlet bunlara goygoyculuk yapıyor.Şöyle sert kanunlar olsa; mesela her 25-30 M.de bir kamera konsa, trafik kurallarını ihlala edenlere, arabalarının kasko değerinin yarısı kadar ceza yazılsa...
Kasıtlı olarak kazaya sebebiyet verene arabasının kasko değerinin tamamı kadar ceza yazılsa, kaza da ölüm varsa, suçlunun arabasına ve bütün malına mülküne el konsa, yarısı devlete irad yarısı da ölenin ailesine tazminat olarak verilse...Bu kazalar olabilir mi ? Kimse, motosiklet kullananları sıkıştırabilir mi ?
-
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Bu işlerin eğitimle alakası yok.Eğitim insana verilir, bunları yapanlar hayvan.
Aslında bu hayvanların da suçu yok, devlet bunlara goygoyculuk yapıyor.Şöyle sert kanunlar olsa; mesela her 25-30 M.de bir kamera konsa, trafik kurallarını ihlala edenlere, arabalarının kasko değerinin yarısı kadar ceza yazılsa...
Kasıtlı olarak kazaya sebebiyet verene arabasının kasko değerinin tamamı kadar ceza yazılsa, kaza da ölüm varsa, suçlunun arabasına ve bütün malına mülküne el konsa, yarısı devlete irad yarısı da ölenin ailesine tazminat olarak verilse...Bu kazalar olabilir mi ? Kimse, motosiklet kullananları sıkıştırabilir mi ?
bazen25 adlı üyeden alıntı
Dolmuşcu,otobüscü,taksici, "ben bu hatta, bu plakaya dünya para verdim, bu yol benim diğerleri misafir" mantiği devam ettiği sürece bu olaylar devam eder.
mmucit adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, bu memlekette yürümek bile tehlikeli iken ben ne yapıyorum, motosiklete biniyorum. Arıza mıyım nedir?
erginturhan adlı üyeden alıntı
Çok büyük geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı ve sorumluların cezalandırılmasını dilerim...
sivernson adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.
eğitim demişken; sadece müstakbel araç sürücülerine değil, toplumun her ferdine karakter gelişimine dair eğitim verilmesi gerekir.
bir insan kuralları ne kadar bilsede onu uygulayacak veya tölerans gösterecek bir beceri yoksa öğretim ve eğitim alması o kişiye ve 2.şahıslara bir fayda sağlamayacaktır.
sadece devletin evrak gelirlerine katkı sağlayacaktır.
halitcix adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun....
retox70 adlı üyeden alıntı
öncelikle büyük geçmiş olsun.kesinlikle haklarından vazgeçme ,şikayetçi ol.bu sorumsuzlarla ancak böyle başa çıkılır.sakın acıma,ekmek parası falan boşver deme.yaralamalı kaza olduğu için amme davası açılacak şikayetçi ol, ben olmadım pişman oldum.3 ay hayatımdan kaybettim.bunada şükür ediyorum.
ayrıca tazminat davasıda aç.tanıdığın bir avukata danış.
geçen hafta Fransadaydım yeni geldim,inan yaya geçidine ayağını attığın zaman arabalar zınk diye duruyor.insanlar sallanarak geçiyorlar yaya geçidinden.bu konular açılınca sinirleniyorum çenem düşüyor.
son olarak sakın acıma hakkını ara.
McWarnaly adlı üyeden alıntı
Cok Cok gecmi solsun kardesim.
''çok saygılı Özel Halk otobüsü sürülerimiz sayesinde kaza gecırdım'' seviyeni de bozmuyorsun hani
Valla su anki durumlarini bilmiyorum ancak 7 sene once ne iseler simdi de oyledir herhalde.Kendilerini ''YOLLARIN HAKIMI '' zannediyorlar.onlardaki zihniyet.herkez bizden korkar bize yol verir.trafikte oncelik toplu tasima araclarndadir ama sanirim onlar bunu BIRAZ yanlis algiliyorlar.Tabiki genelleme yapmiyorum.Iyileri de var aralarinda.
giresunspor adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş.
hakkını sonuna kadar ara
escemes adlı üyeden alıntı
anlamsız bir şekilde motorsiklet sürücülerini küçümseme hakim yollarda.o nedenle bir şekilde kendimizi kollamamız gerekiyor.dikkatli sürüş tam koruma ve yavaş gitmek.
diğer sürücülerin en ufak bir saygısı yok.minibüs otobüs ve taksi sürücüleri tam bir felaket kesinlikle uzak durmalı.bence bir güzel dövmeli bunları sonra trafike çıkarmalı anladıkları tek dil dayak ben başka çözüm bulamadım.
büyük geçmiş olsun.
tesekkurler arkadaslar çok tesekkurler.
Bunca dıkkatsız akılsız kendınden baskasını dusunmeyen ınsan varken motorsıklet kullanmayı gecıyorum yurumek nefes almak bıle zor
Yaradan hepımızın yardımcısı olsun
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)