benzını kontrol etmek istemiştim elimden düştü yaklasık 10 cmlık bı dal bi problem olurmu karbırotöre kacarmı acep
benzını kontrol etmek istemiştim elimden düştü yaklasık 10 cmlık bı dal bi problem olurmu karbırotöre kacarmı acep
cihan
Zamanla ve benzinin etkisiyle parçalanır .
Küfte yapma ihtimali var.
Karbüratör için zararlıdır.
Bu konunun yılın konusu olmasını öneriyorum.
karbüratörüne bağlı tabi.kaçabilir de kaçmayabilir de.
Orgazma Dudak Büktürür
Merak etme, birkaç bin yila kalmaz, fosil olur.
Petrol bildigin gibi fosilden olusur.
Petrol olusunca, içine bir de rafineri atarsin, al sana bedavadan benzin.
Güldügüme bakma, küçükken ben de öyle ölçüyordum benzini.
Ama uzun bir çubuk kullaniyordum.
Hemen çikart o dal parçasini, yoksa basina is alirsin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Türk icadı, "mutfak tüpünü çakmakla kontrol etme" yöntemini deponda deneseydin, dalla malla uğraşmak zorunda kalmazdın.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
depoyu sök daha sonra çöpü çıkar
Haydar dümene gelen "şunu yaptım hamile kalır mı?" soruları gibi olmuş ...
Depoyu söküp parçayı bulup temizlemeni öneririm...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
Vallahi benim de aklımda doğrudan haydar dümene sorulan şu linkteki soru geldi. haydar amcanın cevabı daha güzel.
http://www.renkliweb.com/saglik/supu...-bozar-mi.html
Büyük geçmiş olsun yine de ama kullandığın ölçü çubuğun mutlaka tozsuz ve temiz olmalı. En iyisi plastik bir çubuk kullanmandı.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
valla bi maşa ile almayı deneyebilirsin. Gerçi maşayı da içine düşürme sonra :D
Ya da ince bir dal parçası ile depoyu full lemeyi deneyebilirsin. Benzinin içinde batacağını sanmıyorum, en azından 1-2 gün. Depoyu fullersen benzin kapağına dogru yanaşabilir bir ihtimal.
Eğer su katılmış benzin kullanırsan belki bir ağaç daha katarız ülkemize
Şaka bi yana ben de öyle dalı filan sokmaman gerektiğini düşünüyorum, zaten ülkemizde benzinler bi hoş
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
hahaha vallahi helal sana akşam akşam iyi güldürdün bizi
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Motoru ters çevir.
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)