zaten o dalı cerceveletiyorum bigün etkınlık falan olursa getiririm
zaten o dalı cerceveletiyorum bigün etkınlık falan olursa getiririm
cihan
benzini bitir sonra bi kibrit at benzin deposuna . Hem kibrit çöpü ve dal hemen yanar kül olur en temizi bu
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
Defoyu flleseydn o çöp yukarı çıkardı çıkarman daha kolay olurdu.
Ben bu süper konuyu görmemiştim.
Aklıma eskiden mz'imde başıma gelen bir şeyi getirdi.İzninizle anlatayım.
Benzin kapağı kayboldu.Bulunduğum yerde de yedek parça satışı yoktu.Ayda bir defa 60 km uzaktaki parçacıya gitme şansım oluyordu.O zamanlar internet üzerinden alışveriş falan da yok tabi. Neyse; depo kapağı yerine tam olarak uyan bir tane kavonoz kapağı buldum.En azından benzin çalkalandıkça o delikten taşmasın diye taktım.Elbette tam olarak bir sızdırmazlık sağlamıyordu.Ama sızdırmazlığı sağlamak için bir de naylon poşet kapattım deliğe.Önce poşeti koyup üstüne kapağı koyuyordum.Birgün baktım poşet yok.Uçmuştur falan diye düşündüm yenisini koydum.Çalıştırdım motoru 70-80 giderken motor ileri geri zıplamaya başladı.Bi çalışıyor bi duruyor.Çifte atan at gibi motorun üzerinde sallanıyorum."Ulan n'oluyor acaba?" diye düşündüm ama o an bulamadım nedeni.Tahmin edeceğiniz gibi sonradan poşet aklıma geldi.Söktüm depoyu, baktım benim poşet benzin musluğunun etrafında duruyor.Poşeti çıkardım sorun bitti.Sonradan kapağı da bulup aldım.
aynı fikirdeyim
benim motosikletin depodan ses geliyordu şakır şkur bide ne göreyim içinde şırınga eski sahibini aradım hemen dedimki sen buna ignemi yaptırıyon napıyon dediki yok benzin çekiyodum şırınga içine düştü dedim alaydın nalburdan 1 metre hortum onla çekeydin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------
aynen geçiriyorlar benim şamandırada bozulmuştu tesisatı yenilettim yapan mal şamandıranınkini ters baglamış depo ful iken benzin yok görünüyor depo boşkende ful benzin var görünüyordu söktüm kabloları denedim dogrusunu buldum bagladım sorunum çözüldü şimdi gidipte şamandıra parası vermeye ne gerek var demi
Haydar Dümen e sorulan ilginç sorulardan bir tanesi sandım
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
depo doluysa ve dal yuzeyde kalıyorsa uzun uclu bır karga burun veya başa tarzı bir aletle pratik olarak çıkarabilirsin. yoksa sökmek biraz zahmetlı olabilir.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Konunun üzerinden 7 ay geçmiş. Eğer o ağaç dalı hala orada duruyorsa, motor zaten kendini onunla çalışacak şekilde modifiye etmiştir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)